Semasa

Datuk Siti Nurhaliza Beri Ucapan SPM, Tapi Lain Pula Yang Netizen Perhatikan!

Minggu ini bermulalah peperiksaan terpenting bagi semua pelajar Tingkatan 5 dan 6 yang bakal menduduki peperiksaan SPM dan STPM. Bersempena dengan itu, ramai ikon dan artis mengucapkan selamat maju jaya kepada semua calon peperiksaan. Turut tidak melepaskan peluang itu adalah penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza.

BACA: Petronas Berjanji CSR Akan Diberi Tanggungjawab Utama Di Sarawak

Menerusi entri terbaru di laman Instagram miliknya, Datuk Siti Nurhaliza yang membahasakan dirinya sebagai ‘Kak Iti’ memberi sedikit tips dan mendoakan agar adik-adik yang menduduki peperiksaan dapat menjawab dengan baik.

Semoga berjaya buat adik adikku calon SPM & STPM

Namun begitu, segelintir netizen perasan ada sesuatu pada wajah pelantun lagu Anta Permana ini. Mereka perhatikan bibirnya yang sangat merah dan mengandaikan Datuk Siti memakai lipstick semasa beribadat kerana dia juga memakai telekung dalam video itu.

Pakai lipstik ka…ke merah ori tu

Dalam telekong pun pakai lipstik ker

Sempat pulak berlipstik

Menurut netizen lain pula, itu cumalah kesan sejenis lip balm sahaja. Dalam pada itu, ternyata ucapan Datuk Siti Nurhaliza disambut baik oleh netizen yang berterima kasih kepadanya. Mereka turut berkata yang wajah penyanyi ini juga masih maintain seperti para remaja yang bakal mengambil peperiksaan.

 Macam umur 17 je Dato Siti

All the best adik2…sweet la TokTi

Thank you so much…amin

Sumber: IG ctdk

1
like
love
haha
wow
sad
1
angry