Cinta & Perhubungan Santai

Dato’ Fazley & Anak Jadi Tumpuan Di Masjid, Dah 10 Tahun Tapi Layan Macam…

Biasanya, anak sulung lebih bersikap matang dan berdikari, lebih-lebih lagi anak sulung lelaki yang sedang aktif membesar. Dibandingkan dengan adik-adik dibawahnya, mereka agak malu untuk bermanja lebih-lebih dengan ibu bapa. Namun tidak bagi anak sulung pada pasangan Dato’ Fazley Yaakob dan Azrene Ahmad, Payish.

BACA: [VIDEO] “Saya Bantu Pakaikan Stokin Dan Kasut Anak” Netizen Sebak Tengok Kemesraan Fazley Yaakob Melayan Anak-Anak

Dalam kapsyen pada sebuah video yang baru dikongsikan Dato’ Fazley di Instagram, beliau telah mendedahkan perangai sebenar anak sulungnya itu setiap kali bersamanya.

Solat Jumaat bersama anakanda sulung

Manja lebih kalau adik-beradik takda.. mcm kucing dah

Payish atau nama sebenar Ahmad Fariedz Shah, 10 tahun sebenarnya lebih manja dengan bapanya berbanding adik-adik yang lain. Dato’ Fazley akui bahawa anaknya yang sorang itu akan mintak didukung, dicium dan sebagainya, seperti seekor kucing apabila adik-adiknya tiada bersama.

Seperti dalam video yang dikongsikannya di IG, menunjukkan kemanjaan Payish ketika mereka sedang solat Jumaat baru-baru ini.

Cium, bersandar, minta dukung

Jelas tergambar kasih sayang layanan seorang bapa ditunjukkan Fazley Yaakob dalam video tersebut. Walaupun bergelar anak sulung, beliau tidak menafikan keinginan naluri setiap anak kecil yang mendambakan belaian dan layanan manja daripada ibu bapa.

Di ruangan komen, ramai yang tersentuh melihat hubungan mesra terjalin antara anak dan ayah itu, tak kurang juga yang turut berkongsi kisah tentang anak sulung mereka.

Sweetlah tengok post ni

Saya pun manjakan anak sulung.. till now

Tak ramai bapa tunjukkan sayang mereka pd anak

Can feel the ultimate love

Selain Payish, Dato’ Fazley mempunyai lagi 2 anak lelaki berusia 9 dan 7 tahun serta anak bongsu perempuan yang kini berusia 1 tahun.

Sumber: IG fazleyyaakob