Viral

Curi-Curi Rakam Video Celah Tingkap, Jiran Depan Rumah Bawa Rombongan Merisik

Curi-Curi Rakam Video Celah Tingkap, Jiran Depan Rumah Bawa Rombongan Merisik 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak kira jarak jauh atau dekat, jodoh pasti bersatu jua andai sudah tertulis takdirnya oleh Allah. Bagi sesetengah wanita, mereka lebih gemar memilih teman hidup berlainan negeri. Kalau tiba hari perayaan, katanya seronok sebab boleh feeling balik kampung sambil makan angin. Namun bagi seorang gadis manis ini, siapa sangka bakal jodoh yang dinantikan rupanya bergelar jirannya sendiri. Lucu dan comel, rumah mereka hanya mempunyai jarak sejauh 5 langkah sahaja.


BACA : 3 Bulan Kenal Terus Ajak Kahwin, Wanita Tak Sangka Bertemu Jodoh Waktu Hiking

Jiran depan rumah datang hantar rombongan merisik

Perkara menggembirakan itu dikongsikan menerusi TikTok @rakannya sehingga menjadi perhatian ramai netizen. Dapat disaksikan, calon bakal suaminya mula membawa datang rombongan untuk merisik gadis berkenaan di rumahnya. Sempat merakam moment itu secara diam-diam di celahan tingkap dari atas, majlis berkenaan berjalan lancar dan tetap meriah di mana mereka menjalankan upacara sarung cincin di kawasan tangga.


@9755xtr

Selamat ya guize:) @firanisafitra @afanfandiari

♬ … is sweaty – Kellan

Kalau raya tak payah pening nak balik kampung

Dalam pada itu, mereka berdua juga terlihat sangat secocok bagai merpati dua sejoli dan terus manis tersenyum apabila masing-masing sudah diikat. Meraih lebih 700 ribu jumlah tontonan daripada netizen, ramai mengucapkan tahniah selain berseloroh mahukan jiran mereka sebagai jodoh. Ada juga yang menyifatkan berkahwin dengan orang dekat akan membuatkan urusan perayaan lebih mudah kerana tidak perlu menempuh perjalanan balik kampung.


Curi-Curi Rakam Video Celah Tingkap, Jiran Depan Rumah Bawa Rombongan Merisik 2 Curi-Curi Rakam Video Celah Tingkap, Jiran Depan Rumah Bawa Rombongan Merisik 3 Curi-Curi Rakam Video Celah Tingkap, Jiran Depan Rumah Bawa Rombongan Merisik 4 Curi-Curi Rakam Video Celah Tingkap, Jiran Depan Rumah Bawa Rombongan Merisik 5

Sumber : TikTok

Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya