Home ยป ‘Bukan Kali Pertama Hamil, Tapi Kali Keempat’ – Ramai Tanya Tips & Doa Amalan Untuk Hamil, Ini Respon Isteri Adam Corrie
Hiburan

‘Bukan Kali Pertama Hamil, Tapi Kali Keempat’ – Ramai Tanya Tips & Doa Amalan Untuk Hamil, Ini Respon Isteri Adam Corrie

Setiap pasangan yang berkahwin mesti mengharapkan kehadiran cahaya mata sebagai penyeri di dalam rumahtangga, betul tak? Namun, rezeki anak semuanya sudah ditulis Allah swt. Ada yang cepat dan ada juga yang terpaksa menunggu bertahun-tahun. Bagi pasangan Adam Corrie Lee dan isteri, mereka menganggap tempoh 10 tahun menunggu adalah tempoh honeymoon mereka. Siapa sangka selepas 10 tahun akhirnya Allah menghadirkan seorang zuriat buat pasangan ini.

Berita gembira ini dikongsi sendiri Adam Corrie melalui laman Instagramnya semalam. Ramai yang mengambil kesempatan ini mengucapkan tahniah dan tidak kurang juga yang bertanyakan tips dan doa yang diamalkan mereka. Dan ini jawapan Adam Corrie.

Ini kali ke 4 hamil

Mudahan Allah beri peluang selamat melahirkan

Dari kesihatan, jumpa doktor pakar

Doa yang diamalkan

Menurut isteri Adam Corrie Lee, mereka tiada sebarang tips yang ingin diberikan. Cuma jika dari segi kesihatan, segeralah berjumpa doktor pakar dan mendapatkan rawatan. Buat pemeriksaa dan ikuti saranan doktor. Selain itu, sentiasalah berkasih sayang walaupun belum dikurniakan anak. Jadikan rumahtangga jambatan ke syurga bersama. Beliau juga ada memberikan doa yang sering diamalkan supaya dikurniakan cahaya mata oleh Allah swt.

Jadi korang diluar sana bolehlah amalkan doa ini.

Sumber : Instagram Adam Corrie

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda