Cinta & Perhubungan Viral

“Biy, Suap Sayang” -Kakak Selamba ‘Menganjing’, Adik Single Menyampah Teruk

"Biy, Suap Sayang" -Kakak Selamba 'Menganjing', Adik Single Menyampah Teruk 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Bagi mereka yang masih belum mempunyai teman istimewa atau berkahwin, pasti ada terselit perasaan cemburu melihat couple lain meluangkan masa bersama. Lebih-lebih lagi apabila sahabat baik atau adik beradik sendiri telah berumah tangga dahulu dan hidup berbahagia. Mungkin itu juga gambaran yang sesuai dikaitkan dengan sebuah video tular ini.

BACA : [VIDEO] Gigih Cover Lengan Isteri Dengan Telekung -“MasyaAllah, Bagusnya Suami”

Kakak saja cari pasal dengan adik single, minta suami suapkan air

Menerusi aplikasi TikTok, wanita bernama Juliana Ahmad dillihat ‘galak’ mengusik adiknya yang masih single. Ketika di dalam kereta, dia tiba-tiba memanggil suaminya dan meminta menyuakan air kepadanya.

"Biy, Suap Sayang" -Kakak Selamba 'Menganjing', Adik Single Menyampah Teruk 2

Biy, suap sayang” terus menyampah muka adik tengok moment romantis kakak & abang ipar

Tanpa mengesyaki apa-apa, si suami hanya menurut arahan isteri tercinta. Melihat moment romantis antara kakak dan abang iparnya, gadis berkenaan terus membuat muka menyampah. Lucunya lagi, Juliana sempat menjeling ke arah adiknya seolah-olah sedang ‘menganjing’.


@njulianaahmad

SAJA CARI PASAL 😂😂😂 #fyp

♬ original sound – Juliana Ahmad – Juliana Ahmad

Pandangan penuh carutan…cantik betul adik, sini pun single juga kira ok lah kan?

Secara keseluruhan, rakaman berdurasi seminit tersebut telah meraih hampir 400 ribu tontonan setakat ini. Di samping terhibur melihat perangai ‘masuk air’ Juliana yang sibuk menayangkan hubungan sweet bersama suami, mereka turut bersimpati dengan nasib si adik. Tidak terkecuali juga yang mencuba nasib ‘mengurat’ gadis berkenaan.

"Biy, Suap Sayang" -Kakak Selamba 'Menganjing', Adik Single Menyampah Teruk 3 "Biy, Suap Sayang" -Kakak Selamba 'Menganjing', Adik Single Menyampah Teruk 4"Biy, Suap Sayang" -Kakak Selamba 'Menganjing', Adik Single Menyampah Teruk 5

"Biy, Suap Sayang" -Kakak Selamba 'Menganjing', Adik Single Menyampah Teruk 6

Sumber : TikTok njulianaahmad

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram