Home » “Bila Berada Di Majlis Awards,Ahli Runningman Lelaki Yg Lain Tak Nak Bercakap,Tak Tegur Pun Saya”-Song Ji Hyo Bongkar Rahsia Tak Dilayan Oleh Rakan RM Lelaki Bila Di Majlis Rasmi
Hiburan

“Bila Berada Di Majlis Awards,Ahli Runningman Lelaki Yg Lain Tak Nak Bercakap,Tak Tegur Pun Saya”-Song Ji Hyo Bongkar Rahsia Tak Dilayan Oleh Rakan RM Lelaki Bila Di Majlis Rasmi

Bila sebut sahaja ahli Runningman, satu-satunya ahli Runningman wanita yang sampai kini di sukai ramai ialah Song Ji Hyo atau lebih di kenali dengan panggilan popularnya Mongji. Mongji di kenali sebagai ahli RM yang suka tidur, bijak dalam melakukan banyak tugasan dan seorang wanita yang sangat sempoi. Anda boleh lihat sepanjang dia melakukan shooting episode RM,Mongji seorang yang tidak kisah jika dia tampil di hadapan kamera tanpa make up atau dengan wajahnya yang baru sahaja baru bangun dari tidur.

Selain itu, di kalangan ahli RM lelaki yang lain,dia di lihat sebagai seorang perempuan yang sempoi dengan penampilannya yang kadang-kadang selekeh serta berbaju besar dan juga rambutnya yang tidak terurus.Namun Mongji adakalanya boleh mendahului ramai ahli RM lelaki yang lain dalam memenangi satu-satu tugasan.

Walaupun Mongji dan semua ahli RM lelaki yang ada bagaikan ahli keluarga, kata Mongji apabila dia dan yang lain bertemu di mana-mana majlis awards rasmi,mereka yang lain seperti Yoo Jae Suk oppa,Kwang Soo,Jong Kook dan lain-lain tidak akan datang padanya untuk bertegur sapa dan berbual.Kata Ji Hyo, mereka melayannya seperti dia  ini orang lain yang tidak di kenali.

Apabila di tanyakan hal itu kepada ahli RM lelaki yang lain termasuk Yoo Jae Suk dan Haha, mereka menjawab Mongji kelihatan sangat berbeza semasa shooting RM dan ketika bertemu di majlis awards. Dengan penampilannya yang bermake up dan berpakaian lebih cantik, Mongji di lihat seperti orang lain dan ini membuatkan ahli RM lelaki merasa kekok untuk datang dan berbual dengannya. Jadi mereka memutuskan untuk tidak datang berbual dengan Mongji ketika bertemu di acara rasmi melainkan jika mereka di tempatkan di meja khas yang sama.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda