Cinta & Perhubungan Realiti Hidup

“Biarlah Saya Berk0rban”- Luahan Erra Fazira Tentang Anak Buat Netizen Sebak

Meskipun selalu tampil cantik dan glamour di kaca televisyen, kehidupan selebriti juga sama seperti orang biasa yang tidak lari daripada pahit manis kehidupan. Segala kesedihan dan masalah hidup terpaksa disembunyikan agar tidak menjadi buah mulut orang ramai. Bagi pelakon, penyanyi dan model yang terkenal sebagai Primadona Malaysia, Erra Fazira juga mempunyai kisah perjalanan hidup yang pahit meskipun tidak pernah didedahkan kepada orang ramai.

BACA: “Cakap Nak Meminang Tapi…”- Shahir Terus Menyepi, Erra Fazira Pula Tawar Hati?

Baru-baru ini, pelakon yang berusia 45 tahun itu telah dijemput sebagai undangan bagi program televisyen Di Balik Idola bagi siaran Astro Ria. Semasa di program tersebut, Erra Fazira ada mendedahkan kisah perjalanan hidupnya yang tidak diketahui ramai. Turut didedahkan kisah pertunangannya bersama penyanyi Awie, dan juga perkahwinannya bersama Yusri dan Engku Emran.

Pendedahan kisah hidupnya turut tular di laman sosial Twitter.

Satu aku suka pasal Erra, dia putus tunang & cerai, tak pernah burukkan ex kat public

Video penuh rancangan tersebut yang berdurasi 23.11 minit ada dikongsikan di Youtube.

Biarlah kita berk0rban untuk anak…yang penting anak bahagia

Namun, apa yang lebih menarik perhatian ramai adalah apabila Erra Fazira meluahkan perasaannya tentang puteri tunggalnya, Engku Aleesya. Bermula minit ke 18.02, Erra menceritakan pengalamannya ketika pertama kali melihat wajah anaknya itu sehinggalah kepada terpaksa menyerahkan hak penjagaan anaknya itu kepada bekas suaminya.

Luahan sedih Erra itu telah membuat ramai turut sebak dan mengalirkan air mata. Ruangan komen video tersebut di Youtube dipenuhi dengan kata-kata positif buat primadona itu dan ratanya memuji kekuatan dan ketabahan Erra menempuhi segala dugaan dalam hidupnya.

Tak tau nak cakap apa…Erra bukan artis yg gunakan air mata utk raih simpati
Part last tu…sebak sangat meleleh air mata

Erra sangat tabah…moga dipermudahkan urusan
Berjurai air mata tengok kisah Erra Fazira…l0ve you primadona

Sumebr: Youtube Kaki Sembang Studios, Twitter NasirPasir

[instagram-feed]