Home » “Berselfie Dengan Gembira 20 Meter Dari Jenazah Ibu Layak Dibuat Pasangan?” – Zul Ariffin Mengaku Putuskan Hubungan Dengan Zahirah Macwilson Lebih Sebulan Yang Lalu?
Hiburan

“Berselfie Dengan Gembira 20 Meter Dari Jenazah Ibu Layak Dibuat Pasangan?” – Zul Ariffin Mengaku Putuskan Hubungan Dengan Zahirah Macwilson Lebih Sebulan Yang Lalu?

Desas desus perhubungan pelakon kacak, Zul Ariffin dan Zahirah Macwilson akhirnya terbongkar selepas pelakon Tombiruo itu mendedahkan bahawa hubungan cinta mereka sudah terputu sejak lebih sebulan yang lalu. 

“Hari ini, saya mahu menegaskan, perhubungan itu sudah berakhir dan tidak mungkin bertaut kembali.

Jika masih meneruskan hubungan, bermakna saya menganiayai diri sendiri. Tiada apa yang mahu disembunyikan lagi,” kata pelakon berusia 31 tahun itu. 

Namun mengejutkan apabila Zul seolah-olah mengaitkan kematian ibunya dengan perpisahan berkenaan. Dah kenapa?

Rupa-rupanya Zul mendakwa bahawa Zahirah telah berselfie berdekatan arwah ibunya dengan gembira bersama seorang rakannya.

“Kecewa, tidak…! Kalau melihat orang ‘berselfie’ dengan gembira kira-kira 20 meter dari jenazah ibu tanpa rasa sensitif, inikah orang yang layak dibuat pasangan hidup?

Itulah perasaan saya ketika melihat Zahirah seronok ‘berselfie’ bersama seorang teman berdekatan jenazah arwah ibu saya ketika dalam masjid.

Ada beberapa saksi melihatnya, termasuk saya yang ketika itu mahu membuka penutup muka untuk mencium arwah ibu buat kali terakhir.

Menyampah memandangnya, tetapi saya masih meneruskan hubungan. Saya tidak kejam dan tetap memaafkannya,” tambahnya lagi.

Walau bagaimanapun pelakon 23 tahun itu menafikan dia ada berselfie berdekatan jenazah arwah ibu Zul di dalam sebuah masjid.

Tambah Zahirah lagi, ianya fitnah dan dia tidak bodoh untuk melakukan aksi berkenaan berhampiran dengan jenazah.

Zahirah turut meminta bukti daripada Zul menunjukkan dia ada berbuat sedemikian.

Sumber Sinar Harian

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda