Hiburan Santai

Berbaju Pink Masa Honeymoon, Suami ‘Menurut’ Fesyen Pelik Eina Azman Jadi Perhatian

Eina Azman, nama yang tidak asing lagi dalam sosial media. Walaupun sudah beranak dua, namun dia masih kekal cantik dan menjadi idola setiap wanita di luar sana. Kehidupannya dilihat sangat sempurna dan beruntung. Walaupun kaya, dia sering rajin di dapur dan sifat merendah dirinya sentiasa mendapat pujian.

BACA: [VIDEO] Adegan Cium Mulut Suami, Eina Azman Dapat Back Up Netizen

Terkini di Instagramnya, dia dan suami sedang menikmati cuti di Eropah untuk menyambut anniversary perkahwinan mereka. Seperti biasa, fesyen OOTD pasangan tersebut semasa bercuti sering menarik perhatian. Dalam gambar terbaru yang dikongsi Eina Azman, dia dan suami dilihat memakai pakaian berwarna pink terang, dengan kapsyen ‘Twins of da day’.

Sponsored
Anda sedang mencari kerja?Ada berita baik untuk anda!!!

Twins of the day

Seperti biasa, ramai netizen melontarkan komen-komen positif kepadanya seperti mendoakan kebahagiaan pasangan itu, memuji keserasian mereka dan sebagainya. Namun, sesuatu yang menarik perhatian adalah apabila ramai netizen ‘menegur’ sikap sporting suaminya berpakaian pink.

I like how your husband don’t mind being fashionably crazy!

Husband you pun ikut je kan style you, pink pulak tu

Sporting je datuk pakai warna pink

Cute bila husband pakai pink terang

Gigihnya sama dari atas sampai bawah. Jarang suami nak pakai baju pink macam ni

Sumber: Instagram eina_azman

like
love
haha
wow
sad
angry

Nak Tahu Citer Viral Hari ini di FB Messenger?