Cinta & Perhubungan Viral

Berani Sound Senior Buatkan Kopi, Tapi Lepas Tahu Cerita Rupanya ‘Happy Ending’

Lazimnya dalam sesebuah organisasi, pekerja yang baru harus menunjukkan rasa hormat kepada pekerja lama. Bahkan, pekerja baru juga digalakkan untuk melayani senior dengan baik. Bagaimanapun, perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Twitter bernama @deeharissa ini agak berbeza kerana seorang junior dalam sebuah pesawat penerbangan kelihatan begitu ‘selamba’ mengarahkannya selaku senior di situ untuk menghidangkan minuman.

BACA: Jangan Berkepit Dengan Suami Saja Ini Antara 8 Tips Memikat Hati Mentua

Pramugara itu suami dia

Setelah membaca keseluruhan tweet tersebut, rupa-rupanya pramugara itu merupakan suami kepada pemilik Twitter berkenaan. Menerusi perkongsian berikut, wanita ini sebenarnya mengimbas kembali memori bersama insan yang dicintainya sewaktu di awan biru memandangkan dia kini sedang hamil anak sulung mereka.

“Beranilah nak suruh senior buatkan kopi untuk awak?”

Menerusi tweet oleh Dee, suaminya selalu menyuruh dia menghidangkan air kopi sewaktu berada dalam pesawat. Menariknya, jawapan yang diberikan oleh lelaki tersebut terhadap gurauan manja itu juga sering membuatnya rasa terkedu. Tegasnya lagi, dia sama sekali tidak kisah pun untuk menghidangkan kopi kepada suami tersayang, sebaliknya ia adalah moment yang sentiasa segar dalam ingatan.

Cute gila mereka ni

Kisah bahagia antara pramugara dan pramugari ini nyata telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-ratanya berasa tak keruan serta tumpang seronok kerana mereka berdua dapat ‘terbang’ bersama sebagai suami dan isteri. Keseluruhannya, video tersebut telah mendapat lebih 140 ribu views setakat ini.

Sumber: Twitter deeharrisa

 

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram