Hiburan

“Bencilah Tengok” – Hael Husaini Melentok Di Bahu Sweet Qismina, Ramai Broken!

Siapa saja yang tidak mengenali dengan penyanyi terkenal Hael Husaini? Sejak lagu ‘Haram’ bersama Dayang Nurfaizah dinobatkan sebagai juara Anugerah Juara Lagu (AJL) Ke-33, nama Hael sering menjadi sebut4n dan rebut4n ramai lebih-lebih lagi dalam kalangan gadis-gadis. 2 hari lalu, Hael telah melancarkan video muzik lagu terbarunya yang bertajuk ‘Hari Ini’ di Youtube.

BACA : [VIDEO] Berbalas ‘Flying K1ss’ Dengan DuaLipa, Hael Husaini Buat Ramai Jealous!

Turut kelihatan dalam video muzik tersebut adalah pelakon Sweet Qismina yang memainkan peranan penting untuk menguatkan lagi penceritaan lagu baru Hael itu.

Sedutan lagu ‘Hari Ini’ oleh Hael Husaini

Tidak terkecuali untuk berkongsi lagu terbaru Hael ini, Sweet juga telah memuatnaik satu klip bersama penyanyi itu di sebalik tabir pembikinan video muzik ini di Instagram miliknya.

Jatuh cinta bila saya dengar lagu ini

Dalam video tersebut, Hael telah melentokkan kepalanya di bahu Sweet dengan manja sekali sebelum kembali mengangkat wajahnya dan bertentang mata.

Ternyata, aksi manja yang ditunjukkan antara Sweet dan Hael ini telah menjadi perhatian ramai apabila rata-rata mereka mencemburui kemesraan mereka itu menerusi ruangan entri tersebut.

Bencilah tengok..k I jealous gilaaaa

Aku broken lepas tengok ni..

Bermula la episod sendu yang berterusan aku ni

Sis yang dah jadi mak orang ni tengok pon tetibe nak broken…

Sumber : IG Hael Husaini & Sweet Qismina