Hiburan Viral

Baru Tinggal ‘Kojap Jo’, Anju Terkejut Tengok Rupa Anak -“Bersepai Pampers Tu”

Baru Tinggal 'Kojap Jo', Anju Terkejut Tengok Rupa Anak -"Bersepai Pampers Tu" 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Setiap anak ada sahaja ragam dan keletahnya. Lebih-lebih lagi jika mereka ditinggalkan sendirian, pasti ada sahaja perkara di luar jangkaan yang akan dilakukan. Mungkin itulah situasi yang boleh digambarkan saat melihat sebuah video pendek dimuat naik oleh selebriti Anju.


BACA :  Anju Upload Foto Dengan Adik Lelaki Kacak, Ramai Pula Peminat Wanita Cuba Nasib

Sakan main kotor dengan anak-anak lain, siap lencun satu badan..

Menerusi entri Instagram, Anju atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah telah berkongsi sebuah video memaparkan ragam lucu anak tunggalnya iaitu Martin Ezra Mikael. Sakan bermain bersama beberapa kanak-kanak lain di halaman, si kecil berusia empat tahun itu dilihat lencun satu badan serta kotor.


Baru Tinggal 'Kojap Jo', Anju Terkejut Tengok Rupa Anak -"Bersepai Pampers Tu" 2

Baru Tinggal 'Kojap Jo', Anju Terkejut Tengok Rupa Anak -"Bersepai Pampers Tu" 3

Aku baru tinggalkan anak kojap jo, dah jadi macam ni.. “Bersepai pampers deh haa”

Sambil memegang getah paip, putera tunggalnya itu sempat menyiram salah seorang budak perempuan di situ. Terkejut melihat situasi itu, Anju lantas keluar dari rumah dan menghampiri anaknya. Lucunya lagi, kedengaran suara lantang pelakon filem ‘Anak Pontianak’ ini menegur lampin yang dipakai anaknya dengan menggunakan loghat ‘Nismilan’.


Anju bising, Martin relax je main tapi budak lain mesti ‘kecut’..

Meraih lebih 120 ribu tontonan, rata-rata netizen terhibur melihat ragam si kecil berkenaan selain memuji sikap Anju yang membiarkan anaknya bersosial bersama rakan-rakan lain. Tidak kurang juga yang sempat berseloroh mengenai reaksi budak-budak berkenaan saat melihat kemunculan selebriti ‘lantang’ ini.

Baru Tinggal 'Kojap Jo', Anju Terkejut Tengok Rupa Anak -"Bersepai Pampers Tu" 4

Baru Tinggal 'Kojap Jo', Anju Terkejut Tengok Rupa Anak -"Bersepai Pampers Tu" 5

Baru Tinggal 'Kojap Jo', Anju Terkejut Tengok Rupa Anak -"Bersepai Pampers Tu" 6

Sumber : Instagram anjoulielavocah1

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook