Viral

Baru Nak ‘Show Off’ Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar

Baru Nak 'Show Off' Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Kata orang, macam-macam gelagat yang akan tercetus bila ayah menghabiskan masa berdua-duaan dengan anak. Selain berseronok dengan permainan ‘gila-gila’, respon spontan daripada si kecil yang masih naif ini boleh tahan kelakar juga.

BACA :Β [VIDEO] Geniusnya Ney Ney, Belum 3 Tahun Dah Boleh Hafal 1 Buku Siap Slang Lagi

Baru nak show off bakat…ayah pula ganggu sampai emosi anak

Menerusi sebuah video tular di Twitter, seorang kanak-kanak lelaki yang mesra disapa Aqil dilihat sedang mewarna karakter ‘Doremon’ di riba ayahnya. Ketika sedang leka mewarna, lelaki bernama Afiq itu tiba-tiba merampas pen tersebut lalu menunjukkan cara yang betul dan meminta anaknya supaya bersabar.

Baru Nak 'Show Off' Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar 2

Baru Nak 'Show Off' Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar 3

Tengok lah macam mana si anak tahan sabar…siap tepuk dada lagi

Gara-gara emosi diganggu si ayah, Aqil terus menepuk dada dan menghembuskan nafas seolah-olah sedang menahan sabar. Melihat respon spontan anak bujangnya, Afiq dan isterinya meletus ketawa. Lucunya lagi apabila si cilik itu merayu kepada ayahnya supaya memberikan pen tersebut.


Comel je dengan cekak kat kepala…mesti parents pun cakap sopan dengan dia

Video berdurasi kurang daripada seminit dikongsikan oleh Ashikin Nofal itu berjaya meraihΒ  lebih 100 ribu tontonan. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sangat terhibur dengan interaksi comel di antara dua beranak tersebut. Tidak kurang juga yang memuji sikap sopan kanak-kanak lelaki itu.

Baru Nak 'Show Off' Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar 4

Baru Nak 'Show Off' Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar 5

Baru Nak 'Show Off' Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar 6

Baru Nak 'Show Off' Bakat Diganggu Pula Ayah, Anak Emosi Tepuk Dada Tahan Sabar 7

Sumber : Twitter ieeko

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram