Home ยป Bagi Hantaran Bra Kononnya Rare,Tapi Pengantin Lelaki Pula Disindir Oleh Netizen
Cinta & Perhubungan

Bagi Hantaran Bra Kononnya Rare,Tapi Pengantin Lelaki Pula Disindir Oleh Netizen

Bagi mereka yang mahu mendirikan rumah tangga,sudah tentu soal majlis menjadi antara perkara yang sangat penting yang perlu di beri perhatian.Selain itu hantaran berapa dulang juga menjadi perkara mustahak supaya semuanya di lihat sempurna.Bergantung kepada pasangan pengantin,barang apakah yang mahu di berikan kepada pasangan mereka,itu terpulang.

Ada pasangan pengantin yang sangat mewah hantaran mereka.Si lelaki memberikan kereta,wanita pula berikan superbike.Itulah namanya jika mampu maka tidak salah kerana semua hantaran akan di gunakan oleh diri masing-masing selepas nikah nanti. Namun ada satu hantaran ini sangat membuat netizen terkejut.

Katanya hantaran ini rare kerana pengantin lelaki memberikan bra yang di susun di atas dulang untuk di berikan kepada bakal isteri.Memang benar soal hantaran adalah hak masing-masing.Namun perlukah pasangan pengantin pergi sejauh itu untuk mewujudkan kelainan dalam perkahwinan mereka?

Ini kerana hantaran biasanya akan di lihat oleh ramai hadirin. Perlukah hadirin melihat pakaian dalam yang bakal di pakai oleh bakal isteri? Mungkin ada yang cakap tidak kisah namun masih ramai punya rasa malu melihat cara begini di gunakan oleh pengantin.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda