Hiburan Viral

Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah

Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Dahulunya kisah sepasang pengantin muda ini pernah tular di media sosial. Pada hari bahagia mereka, si suami tanpa disangka-sangka telah membuat kejutan dengan menghadiahkan isterinya sebuah kereta mewah yang dibeli secara cash.


BACA:Β [VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Pengantin Nangis Suami Bagi Kereta Mewah Beli Cash

Ajak suami pergi ‘usha’ kereta mewah…Dah banyak hari mengidam

Kini selepas hampir 7 bulan usia perkahwinan, wanita yang dikenali sebagai Ayunie itu telah pun hamil. Menerusi satu perkongsian di TikTok, usahawan muda berkenaan dilihat berkunjung ke sebuah premis penjualan kereta. Siapa sangka, ketika itu dia memberi alasan lucu kononnya sedang mengidam untuk memiliki sebuah lagi kereta mewah.

Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah 2

Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah 3

Suami tak setuju beli, puas pujuk dan merayu…Lepas berjam-jam Yuni merajuk

Walau bagaimanapun, si suami yang bernama Weldan tidak bersetuju dengan permintaan Ayunie tersebut. Dalam pada itu, wanita berkenaan berkali-kali mengatakan bukan dirinya yang mengidam tapi bayi dalam kandungan. Gara-gara ‘taktik’ tersebut tidak berjaya, ibu hamil itu terus merajuk di dalam kereta.


@ayunieso24

Please uolss tlg yuni , dia cabar yuni dapat 100k like baru dia nak beli 😭😭 yuni mengidam sangat 😭😭😭 #fyp

♬ [Animals and dishes] Cute BGM – Sound Owl

Baby belum lahir dah kena fitnah, sabar jelah…Kalau orang mengidam memang macam ni

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan permintaan wanita tersebut yang disifatkan high level. Selain itu, ramai juga sempat berseloroh kononnya nak sentuh kereta mewah sebegitu belum mampu. Secara keseluruhannya, rakaman tersebut telah meraih lebih 300 ribu jumlah tontonan.


Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah 4

Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah 5

Bagi Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Mewah 6

Sumber: TikTok Ayunieso

Artikel Viral Hari Ini πŸ”₯

πŸ”₯Terima Mesej ‘Jijik’ Pendakwah Terkenal, Wanita Kesal Suami Sendiri Tak Percaya
πŸ”₯Dapat Tahu Kena Bersalin Czer, Isteri Menangis Ketakutan Asyik Pegang Perut
πŸ”₯Ada Benda Snap Gambar Masa Tidur, Kisah Seram Gadis Malaysia Viral Ke IndonesiaKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Menangis Di Live, Natizen Soal Kenapa Belum Ada AnakπŸ”₯

Sharing is caring!

Youtube

Facebook