Viral Hiburan

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop ‘Taksub’, Lia Natalia Teruk Dihentam

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Sejak beberapa hari lalu, nama pelakon dan pengacara Janna Nick terus-terusan trending di Twitter selepas video lama dirinya menyindir mendiang seorang artis Korea iaitu Jonghyun tersebar meluas. Sedar akan keterlanjuran kata, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner tampil memohon maaf di Instagramnya dan menjelaskan video tersebut dirakam sekitar 2018 lalu.

BACA : Panas Isu Persendakan Artis K-Pop, Netizen Pakat Buat Video ‘Sound‘ Janna Nick

Sedih tengok Janna dikecam…Lia Natalia bagi nasihat padu buat geng kpopers

Walau bagaimanapun, rata-rata peminat K-Pop seolah-olah tidak menerima permohonan maaf aktres berusia 26 tahun itu kerana dikatakan ‘tidak ikhlas’ lakukannya. Sedih melihat Janna dikecam, pelakon Lia Natialia tampil memberikan semangat sekali gus menitipkan pesan padu buat geng kpopers.

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 2

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 3

Sekali diri sendiri terkena tempias…Maaf sekiranya tersalah cakap

Namun siapa sangka, niat murni Lia Natalia akhirnya mengundang padah apabila dia turut terkena tempias ‘dihentam’ teruk. Menerusi portal Gempak, pelakon kelahiran Tawau, Sabah ini dikatakan memberi teguran kepada peminat fanatik K-Pop agar tidak terlalu taksub sehingga menyebabkan rakannya itu terpaksa ‘bersumpah’.


Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 4

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 5

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 6

Saya dah padamkan pun komen tu…janganlah diperbesarkan, saya hanya support kawan

Menurut Lia, komen tersebut telah pun dipadamnya kerana enggan memanjangkan isu berkenaan. Jelasnya lagi, nasihat itu tidak ditujukan sepenuhnya kepada semua kpopers sebaliknya mereka yang sukar menerima kritikan. Akui pelakon berusia 29 tahun ini, dia sendiri antara yang meminati lagu dan budaya daripada negara tersebut.

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 7

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 8


Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 9

Back Up Janna Nick & Label Peminat K-Pop 'Taksub', Lia Natalia Teruk Dihentam 10

Sumber : Gempak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram