Cinta & Perhubungan Viral

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%?

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%? 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Beberapa minggu lalu, penyanyi dangdut Lesti Kejora telah melangsungkan acara lamaran bersama Rizky Billar dengan sangat mewah. Lebih menarik perhatian adalah kerana majlis itu turut ditayangkan menerusi televisyen selama 6 jam sehingga mengalahkan rating drama bersiri lain. Jumlah biaya keseluruhan tidak didedahkan. Apa yang menjadi petunjuk, persalinan kebaya penyanyi itu sahaja sudah mencecah angka puluhan ribu ringgit.


BACA : Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%? 2

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%? 3
Krediti Foto : Imagenic

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%? 4

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%? 5

Majlis pernikahan bertayang live di televisyen selama hampir 12 jam

Kemewahan dan kemegahan majlis berkenaan terlalu luar biasa membuatkan peminat mereka terbayangkan apa pula yang akan dirancang untuk hari pernikahan mereka kelak. Bakal mendirikan rumah tangga pada 4 Julai iaitu bulan hadapan, difahamkan perjalanan acara itu juga dipaparkan secara live di TV selama hampir 12 jam.

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%? 6

Artis Nikah Live 12 Jam Di TV, Kos Melamar Gah Pihak Perempuan Tanggung 100%? 7
Kredit Foto : Wawanpotret27

Majlis lamaran mewah rupanya ditanggung 100% oleh pihak perempuan?

Pun begitu, tercetus spekulasi liar mendakwa bahawa majlis gah itu ditanggung sepenuhnya oleh pihak perempuan. Ini membuatkan netizen terkejut sekali gus meluahkan kesal kerana Rizky Billar didakwa tidak mengeluarkan kos mewakili pihaknya.


Kan kalau acara lamaran, yang menjamu tu perempuan…Sebesar mana wang, harus hormati suami

Pun begitu dalam sebuah proram bual bicara, Lesti menjelaskan dengan nada berseloroh ia adalah adat biasa dalam budaya mereka di mana wanita perlu ‘menjamu’ pihak lelaki yang datang membawa lamaran.


Sumber : Portal cnnindonesia, YouTube Indosiar

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah Bersuami
🔥[VIDEO] Paling Berani Di ‘Squid Game’, Ramai Bengang Plot Twist Watak Atuk TuaKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Rupa Paras vs Bakat, Ketahui Realiti Sebenar Industri Seni Malaysia! - Artis Saiful Apek🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook