Cinta & Perhubungan Sedih

Anak Enggan Keluar Lori Belum Puas Ubat Rindu, Jumpa Bapa Pun Seminggu Sekali

Anak Enggan Keluar Lori Belum Puas Ubat Rindu, Jumpa Bapa Pun Seminggu Sekali 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Ramai ibu bapa zaman sekarang terpaksa berjauhan lama daripada anak-anak kerana terikat dengan komitmen kerja seperti pemandu lori. Bukannya tak mahu lihat zuriat membesar di depan mata, namun hasrat hati terpaksa diketepikan demi menyara makan minum keluarga. Jika dapat bawa anak sekalipun, risau keselamatan mereka terabai pula. Hakikatnya siapa saja yang mahu berjauhan dengan insan tersayang kan?

BACA: 5 Minggu Tak Jumpa Ibu Ayah, Pengasuh Tak Tahan Sebak Lihat Anak Meraung Rindu


Belum puas lepaskan rindu…tak mahu berpisah dengan ayah pemandu lori

Mungkin itulah juga perasaan yang dialami oleh seorang bayi comel yang bernama Medina ini. Memandangkan bapanya bertugas sebagai pemandu lori, mereka terpaksa berjauhan dan kalau ada rezeki dapatlah berjumpa sekali tiap minggu. Menerusi video yang dimuat naik oleh ibunya, si cilik tersebut malah dilihat seakan-akan tak mahu keluar daripada lori kerana masih mahu lepaskan rindu dengan ayah tercinta lagi.

@lanmyra

#Diarianakpemandulori #abangloristeady #anakpahangtrucker pahangtruckers

♬ original sound – Papa Khai®️ KNZ – Papa Khai® KNZ

Sebelum lahir macam-macam dugaan dia…bersalin pun sorang-sorang je masa PKP

Medina juga disifatkan sebagai anak yang tabah kerana bermacam-macam dugaan telah dilalui sejak belum lahir ke dunia lagi. Gara-gara SOP yang ketat, ibunya malah berjuang untuk melahirkannya berseorangan sewaktu dalam bilik bersalin semasa PKP fasa pertama lalu. Secara keseluruhannya, video sebak tersebut telah meraih lebih 100 ribu views dan reaksi sebak netizen.


@lanmyra

Aku sendiri pon sebak tgk.. Medina ckup kuat dri sblm lahir mcm2 dugaan dia.. bersalin dekat dia pon mse pkp fasa 1..sorg2 aku dkt wad😢

♬ original sound – Sha Myra – Sha Myra

Sumber: TikTok lanmyra


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram