Realiti Hidup

Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami

Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Walaupun sudah tak tinggal sebumbung, bukanlah bermaksud bekas pasangan langsung tidak boleh dipercayai. Namun hakikatnya tetap ada yang menyimpan agenda lain seperti kisah seorang ibu tunggal ini.

BACA: [VIDEO] Cemas Dengar Anak Bini Jiran Teriak, Merayu Suami Jangan ‘Bantai’ Lagi

Bekas suami masuk rumah, main dengan anak…Diperkosa dalam rumah sendiri & mengandung

Menurut Nurul Kasmadillawati, bekas suami kenalannya itu pernah datang konon melawat anak-anak mereka. Meskipun sudah berpisah dan tak gemar tengok mukanya, namun dia akui masih kesian terhadap lelaki terbabit sekali gus benarkannya masuk ke rumah. Namun kepercayaan itu telah dibalas dengan pengkhianatan, tanpa disangka-sangka wanita berkenaan telah diperkosa ketika semua anak tidur.


Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami 2

Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami 3

Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami 4
Gambar sekadar hiasan

Nasiblah PKP, tak jumpa orang…cuma kawan office mungkin syak dia mengandung

Demi menyembunyikan kehamilan tersebut, dia sering gunakan alasan musim PKP untuk tidak berjumpa orang lain. Malah baru-baru ini, Puan Nurul sendiri yang bantu urusannya bersalin serta sediakan stok bekalan makanan untuk anak-anaknya. Mujurlah masih ada insan yang prihatin terhadap nasibnya yang bakal melalui fasa berpantang pula.


Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami 5

Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami 6
Gambar sekadar hiasan

Bekas suaminya pula terus buat perangai tak bayar nafkah anak….Tuduh dia selalu bawa lelaki balik rumah

Sepanjang perut membesar, wanita berkenaan malah sanggup ambil cuti tanpa gaji semata-mata tidak mahu reputasinya di tempat kerja tercalar. Dia kemudiannya diuji sekali lagi apabila bayi tersebut menghidap komplikasi gara-gara bersalin tidak cukup bulan. Paling menyedihkan, bekas suami terus bersikap lepas tangan serta tergamak menuduhnya bukan-bukan.

Alasan Konon Lawat Anak Untuk Masuk Rumah, Wanita Hamil Diperkosa Bekas Suami 7


Sumber: FB Nurul Kasmadillawati Zakaria

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sedihnya, Ayah Sayu Lepaskan Anak Kesayangan Ikut Suami Pulang🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook