Viral Hiburan

Alam Wakaka Serik Dapat Suprise Lipas, Sekali Buka Menangis Tahu Isteri Hamil

Alam Wakaka Serik Dapat Suprise Lipas, Sekali Buka Menangis Tahu Isteri Hamil 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sepanjang pelaksanaan PKP, ramai sekali pasangan suami isteri yang dikurniakan rezeki cahaya mata. Baik yang baru atau sudah lama berkahwin, masing-masing berpeluang menikmati indahnya bergelar seorang ibu dan juga bapa. Perasaan sama yang turut dikongsi pasangan serasi ini.


BACA: Dapat Order Suprise Delivery, Peniaga Cemas Ditarik Masuk 3 Penyamun ‘19 Tahun’

Alam happy dapat sambut birthday dengan keluarga terdekat…Isteri dah sedia suprise

Menerusi satu perkongsian video di TikTok, seorang penari profesional yang terkenal dengan panggilan Alam Wakaka dilihat sedang menyambut hari ulangtahun kelahirannya bersama keluarga terdekat. Dalam pada itu, isterinya iaitu Alisya sudah pun menyediakan sekotak kejutan istimewa buatnya.

Alam Wakaka Serik Dapat Suprise Lipas, Sekali Buka Menangis Tahu Isteri Hamil 2

Alam boleh pulak takut ada lipas…Sekali menangis dapat tahu sebenarnya isteri hamil

Walau bagaimanapun, lelaki berkenaan kelihatan cukup teragak-agak sewaktu diminta untuk membuka hadiah berkenaan. Rupa-rupanya dia risau jika ada yang mengusik dengan meletakkan lipas. Namun Alam akhirnya menangis apabila melihat kejutan sebenar sehelai baju bayi dan juga ujian kehamilan yang menunjukkan isterinya sedang hamil anak sulung mereka.


@nietaroxs

alhamdulillah..befday yang paling bermakna buat alam Dan adik..syukur ya Allahh..#tiktokibu #family #anakmenantu#cucu #fyp @alisyanajwaa @alamwakaka

♬ original sound – Nieta Rox’s Saleh – Nieta Rox’s Saleh

Sebak pula tengok…Semoga suatu hari nanti dapat rasa jugak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira apabila mendengar berita berkenaan. Dalam pada itu, mereka turut mengambil peluang memberikan ucapan tahniah kepada bakal ibu dan ayah tersebut. Secara keseluruhannya, video tersebut telah meraih lebih 400 ribu jumlah tontonan.


Alam Wakaka Serik Dapat Suprise Lipas, Sekali Buka Menangis Tahu Isteri Hamil 3

Alam Wakaka Serik Dapat Suprise Lipas, Sekali Buka Menangis Tahu Isteri Hamil 4

Alam Wakaka Serik Dapat Suprise Lipas, Sekali Buka Menangis Tahu Isteri Hamil 5

Sumber: Instagram Alam Wakaka & TikTok Nieta Rox

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah Bersuami
🔥[VIDEO] Paling Berani Di ‘Squid Game’, Ramai Bengang Plot Twist Watak Atuk TuaKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Bekas Peserta Dewi Remaja Berbakat Dalam Bidang Cheerleading!🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook