Hiburan

2 Tahun Berturut Sambut Birthday Atas Cruise, Mewah Betul Hari Jadi Anzalna!

Melalui Instagram Anzalna Nasir, baru-baru ini dia ada berkongsi satu berita gembira bersama keluarganya sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-31. Berita hamil 4 bulan itu bukan sahaja mengejutkan ahli keluarganya, malah semua peminatnya. Meninjau perkongsian yang dibuatnya di IG, semalam dia dan suami telah menyambut majlis hari jadinya di atas cruise di Putrajaya yang dihadiri oleh semua ahli keluarga terdekat.

BACA: [TERKINI] Pregnancy Glow Terserlah, Anzalna Nasir Kini Sah Hamil Anak Pertama!

Menurut Anzalna, keluarga adalah segala-galanya baginya. Tahun lepas, sambut@n hari jadinya telah diraikan di atas cruise di Sweden bersama keluarga mertua. Tahun ini pula, sekali lagi birthdaynya disambut di atas cruise di Malaysia bersama seluruh ahli keluarga.

Tahun lepas sambut atas cruise ke Sweden 

Difahamkan, sambut@n hari lahirnya pada kali ini merupakan satu kejutan yang telah diaturkan oleh suaminya. Walaupun pada awalnya Anzalna sendiri telah menetapkan hanya menginginkan doa selamat sempena ulang tahunnya kerana tidak mahu suaminya berhabis banyak, namun tetap juga kejutan besar ini yang diberikan.

I terima dengan hati terbuka 

Dikelilingi keluarga dan suami tercinta pada hari ulang tahun, siapa yang tak suka? Mewah betul sambut@n hari lahir Anzalna, disambut pula di atas cruise secara privasi dengan jumlah keluarga yang agak besar, ditambah pula dengan kos perkhidmatan dekorasi, pastinya memerluk@n kos yang tinggi! Tapi kalau dah sayang, apa pun sanggup dilaburkan buat isteri..

Sekitar majlis sambut4n Anzalna pada malam tadi..

Rata-rata peminat Anzalna memberikan ucapan hari lahir serta mendoakan kesejahteraan diri dan kandungannya. Tak kurang juga yang memuji ikatan ukhwah yang terjalin antara keluarga mereka.

Semoga diberi kesihatan yang baik 

Happy birthday sis.. mesti your baby cute 

Suka tengok Anzalna and family.. wonderful family 

Sumber: IG anzalnanasir88

like
3
love
1
haha
wow
sad
angry