Hiburan

“10 Kali Aku Ulang 10 Kali Aku Gelak Hahah!” – Lawak Bila Otai ‘Sound’ Otai Bikin Ramai Terhibur!

Pasti ramai yang merindui untuk melihat gandingan otai-otai hebat seperti AC Mizal, Hans Isaac, Afdlin Shauki dan Awie. Keserasian mereka berempat dalam filem Cuci dan Baik Punya Cilok sebelum ini berjaya membuatkan penonton terhibur dan merasai penangannya sehingga hari ini.

BACA: [VIDEO]”Aku Geram Ja Yang Pakai Shawl Tu..Hahaha..Hempuk Kang” – Versatile! Gelagat Dato AC Mizal & Geng Baik Punya Cilok Menyanyi Lagu Hindustan Bikin Netizen Tergelak!

Baru-baru ini, Dato’ AC Mizal telah memuat naik beberapa video mereka berempat di Instagram miliknya yang menunjukkan mereka sedang membuat latihan di dalam sebuah studio untuk persiapan konsert akan datang di Singapura.

Video tersebut membuatkan netizen terhibur setelah sekian lama tidak dipertontonkan dengan gandingan 4 sekawan ini.

Dia boleh tengok aku macam aku salah step – AC Mizal

Ingat senang ke nak ajar mat rock menari?!

Mereka sedang membuat rehearsal lagu Belaian Jiwa, namun aksi kaku Awie telah membuatkan AC Mizal menegur rakannya itu. Reaksi innocent yang ditunjukkan Awie dengan bertanya ‘aku kene buat apa?’ betul-betul menggelikan hati sesiapa yang menonton!

Aku kene buat apa? – Awie

Tengok ulang banyak kali gelak sorang2

Hahaha terbaiklah semua legend

10 kali aku ulang 10 kali aku gelak

Terhibur tengok gandingan ni bersama

Lawak habis! Dalam video itu, AC Mizal telah mengetuai latihan mereka berempat dengan menunjukkan step menari yang betul.

Sumber: emyliadac

like
love
1
haha
wow
sad
angry