Cinta & Perhubungan Viral

[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat ‘Spotcheck’

[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat 'Spotcheck' 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Dalam percintaan, tidak semua orang bersikap terbuka untuk mendedahkan kandungan telefon bimbit mereka terhadap pasangan masing-masing. Tambahan pula, itu baru sahaja fasa couple dan bukannya suami isteri pun. Namun begitu, apa yang anda akan lakukan jika berhadapan situasi si bawah? Pastinya setiap perempuan mempunyai privasi sendiri yang perlu dijaga, kan?


BACA : [VIDEO] Bekas Awek Panik Mesej Ajak Kahwin, Rupanya Hamil Anak Boyfriend Baru

Teman lelaki berjaya dapatkan phone awek dalam keadaan unlock

Dalam rakaman berdurasi 8 saat ini, dapat dilihat sepasang couple sudah habis menjamu selera di sebuah kedain makan. Namun entah macam mana, telefon bimbit milik gadis bertudung coklat itu telah ‘dirampas’ oleh teman lelakinya dalam keadaan unlock. Ini membuatkan pemuda tersebut terus mengambil peluang melihat kandungan di dalamnya.

[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat 'Spotcheck' 2

Cuba tarik baju untuk ambil telefon balik namun gagal

Dalam masa sama, gadis itu nampak sungguh gabra sehingga cuba menarik baju teman lelakinya namun gagal. Mahu atau tidak, dia akhirnya akur apabila handphone tersebut diperiksa begitu sahaja.

@measyourex

@k0lg0reng

♬ Panik ngga – Ragil

Nak buka apa pun bukalah…Janji jangan buka chat dengan bestie girl sebab rahsia semua kat sana

Bagi netizen pula, mungkin gadis tersebut ada menyembunyikan sesuatu dan itulah punca mengapa dia panik. Namun sesetengahnya pula menganggap dia cuma risau sekiranya mesej tertentu dengan kawan-kawan baik terbongkar.


[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat 'Spotcheck' 3

[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat 'Spotcheck' 4

[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat 'Spotcheck' 5

Sumber : TikTok measureyourex

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Isteri Jenis Pegang Gaji, Suami Merayu Manja Minta Duit Sebelum Keluar
🔥Dugaan Raya PKP, Bapa Terkorban Nahas Tak Sempat Tengok Hadiah Dikirim Anak
🔥[VIDEO] Founder Overclaim Putih Sebab Produk Sendiri, Beautician Dedah Realiti

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram