Viral

[VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya ‘Bila Nak Ada Anak?’

[VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya 'Bila Nak Ada Anak?' 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak kira cepat atau lambat, setiap wanita yang berkahwin pastinya mahu menimang anak sendiri dalam perkahwinan. Untuk yang sedikit lewat merasai rezeki tersebut, sebenarnya mereka sentiasa sabar dan terus berdoa agar ada sinar harapan nanti. Namun kadangkala, tekanan boleh tercetus apabila orang sekeliling terus mengasak dengan soalan-soalan sensitif yang tidak sepatutnya diajukan langsung.

BACA : Buat Live Makeup Kena Body Shaming, Nangis Kesat Air Mata Betul-Betul Kesia

Baru tahu selama ini saya ada 1 buah pinggang, rahim saya unik, bukan 1 tapi 2

Tidak terkecuali, seorang wanita ini juga sempat berkongsikan rasa sebak tatkala mengalami dilema yang sama. Menerusi TikTok @schapyqa yang kini sudah memasuki usia 26 tahun, dia belum berpeluang untuk hamil meskipun sudah 2 tahun mendirikan perkahwinan. Di sebalik soalan yang sering diterima, siapa menyangka dia sendiri menyimpan satu kedukaan yang cukup besar mengenai kondisi kesihatannya sendiri. Melalui operation yang dilalui dahulu, dia didiagnosis mempunyai 1 buah pinggang beserta 2 rahim.


@schapyqa

Mereka bertanya kerana meraka tak tahu apa yg sedang kita rasa, insha Allah kalau ada rezeki. Doakan saya. 🥰

♬ hometown slowed down twenty one pilots – les

Saya dulu selalu fikir mulut orang sampai stress…Percayalah Allah akan beri

Meskipun begitu, dia hanya akan menjawab persoalan tentang zuriat dengan hati terbuka selain mengharapkan doa daripada orang ramai. Turut bersedih dengan luahan sayu tersebut, netizen terus memberikan semangat kepada wanita ini. Malahan ada yang menceritakan kembali pengalaman mereka sendiri sebagai ‘Pejuang 2 Garis Biru’.

[VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya 'Bila Nak Ada Anak?' 2

[VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya 'Bila Nak Ada Anak?' 3

[VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya 'Bila Nak Ada Anak?' 4

[VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya 'Bila Nak Ada Anak?' 5 [VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya 'Bila Nak Ada Anak?' 6 [VIDEO] Miliki 2 Rahim, Wanita Menangis Orang Asyik Tanya 'Bila Nak Ada Anak?' 7

Sumber : TikTok schapyqa

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Welcome to Kisah Dunia

Install
×