Viral

[VIDEO] “Macam Jantan Shave Misai”-Wanita Tahan ‘Azab’ Cabut Kumis Pakai Wax

[VIDEO] "Macam Jantan Shave Misai"-Wanita Tahan 'Azab' Cabut Kumis Pakai Wax 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Selain lelaki, terdapat juga sesetengah perempuan memiliki misai yang sedikit panjang di bahagian atas bibir mereka. Namun ia bukanlah satu kekurangan bahkan menjadi pemanis wajah buat golongan wanita berkumis. Terpulang kepada tahap keyakinan masing-masing, ada yang menjadi insecure dengan bulu-bulu halus tersebut sekali gus memilih untuk membuangnya melalui bermacam cara termasuklah penggunaan cream khusus, mencukur sendiri atau membuat facial di pusat-pusat kecantikan.


BACA : [VIDEO] Wanita Berkumis Insecure Rasa Tak Lawa? Kecantikan Gadis Ini Mempesona

Yang ada misai je akan faham…Aku dah macam jantan baru shave misai

Namun bagi gadis dengan akaun TikTok @JajaTalib ini, dia memilih melakukan prosedur wax untuk membuang misainya yang agak panjang. Di sebuah pusat kecantikan, bahagian atas mulutnya disapukan sejenis campuran seakan-akan gam yang kemudiannya dicabut selepas beberapa sapuan. Hasilnya memang bersih, namun permukaan kulit tersebut kelihatan sedikit kemerah-merahan. Dibuat sebanyak dua kali iaitu untuk kiri dan juga kanan, Jaja pasrah sahaja meskipun proses itu nampak sangat menyakitkan.


@jaja_talib

yang ada misai je akan faham

♬ original sound – Jaja Talib – Jaja Talib

Nak try tapi takut dia jadi lagi panjang

Bakan ketika selesai rawatan, dia berseloroh merasakan dirinya umpama orang lelaki yang baru selesai mencukur misai sendiri. Sejak dimuat naik sehari lalu, rakaman pendek tersebut berjaya meraih hampir 100 ribu tontonan daripada netizen. Menjengah ke ruangan komen, netizen seolah-olah memahami ‘azab’ yang terpaksa ditanggung oleh gadis ini. Persis dengan kata-kata ‘beauty is pain‘, mereka turut bercadang untuk membuat facial sama kerana turut berhadapan masalah misai panjang.


[VIDEO] "Macam Jantan Shave Misai"-Wanita Tahan 'Azab' Cabut Kumis Pakai Wax 2

[VIDEO] "Macam Jantan Shave Misai"-Wanita Tahan 'Azab' Cabut Kumis Pakai Wax 3 [VIDEO] "Macam Jantan Shave Misai"-Wanita Tahan 'Azab' Cabut Kumis Pakai Wax 4

Sumber : TikTok Jaja Talib

Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram