Viral

[VIDEO] Kereta Tiba-Tiba Stuck Tengah Traffic Light, Suami Isteri Cuak Kena Hon

[VIDEO] Kereta Tiba-Tiba Stuck Tengah Traffic Light, Suami Isteri Cuak Kena Hon 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Pernahkah anda mengalami situasi di mana enjin kereta tiba-tiba gagal berfungsi ketika sedang memandu? Meskipun cuba dihidupkan semula berulang kali, semuanya tak membuahkan hasil. Lebih mencemaskan lagi, jika insiden tersebut berlaku sewaktu trafik sedang sesak sekali gus mengundang risiko keselamatan diri.


BACA : “Hang Pi Buat Apa Tadi” -Kantoi Modified Kereta, Suami Tadah Telinga Bini Bebel

Kereta tiba-tiba stuck tengah traffic light…kereta belakang bunyikan hon

Menerusi perkongsian video tular di TikTok, awalnya Shada dan suami sedang melalui satu persimpangan sebelum enjin kereta dinaiki tiba-tiba ‘shut-down‘ membuatkan mereka ‘terperangkap’ di tengah jalan. Gara-gara panik, si suami keluar untuk menolak kereta mereka sebelum kedengaran beberapa kenderaan di belakang membunyikan hon.


@sh.shaadaa

vote for part 2 pls , ada lagi ke kaki buli jalanraya ? #buwatjetiktok #fyp #tiktokviral

♬ sonido original – natsu dragneel 🔥🔥

Ada 3 brader tolong tolak kereta…rupanya tak rosak tapi minyak dah kering

Tidak lama selepas itu, mujurlah beberapa orang awam tampil membantu menolak kereta mereka ke bahu jalan bagi mengelakkan berlaku kesesakan lalu lintas. Dedah Puan Shada, bukan tidak mahu membantu si suami tetapi anaknya sedang tidur di pangkuannya. Bagaimanapun, ternyata kereta mereka bukanlah rosak tetapi telah kehabisan minyak.


@sh.shaadaa

Reply to @misty0105 btw siapa kenal abg bawak motor dan pakcik tu tolong komen #tiktokviral

♬ original sound – Gãlîh1928🐅 – Gãlîh1928🐅

Semoga brader yang bantu dipermudahkan…pernah kena sebab terlupa isi minyak

Menjengah ke ruangan komen, netizen meluahkan rasa syukur kerana kedua-dua suami isteri berkenaan selamat. Di samping kagum dengan sikap prihatin orang awam yang tidak lokek menghulurkan bantuan, mereka turut berkongsi pengalaman terperangkap dalam situasi sama.

[VIDEO] Kereta Tiba-Tiba Stuck Tengah Traffic Light, Suami Isteri Cuak Kena Hon 2

[VIDEO] Kereta Tiba-Tiba Stuck Tengah Traffic Light, Suami Isteri Cuak Kena Hon 3

[VIDEO] Kereta Tiba-Tiba Stuck Tengah Traffic Light, Suami Isteri Cuak Kena Hon 4

[VIDEO] Kereta Tiba-Tiba Stuck Tengah Traffic Light, Suami Isteri Cuak Kena Hon 5

Sumber : TikTok sh.shaadaa

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram