Pelakon Elizad Sharifuddin yang meminta agar didoakan selamat menjalani pembedahan pembuangan Cyst bersaiz 8 cm pada dua hari lalu kini telah selamat menjalani pembedahan tersebut pada hari ini. Sebelum ini, Elizad ada berkongsi gambar di Instagram menyatakan dirinya berdebar untuk menjalani pembedahan tersebut.
Nervous rasa macam nak lari hospital
![[VIDEO] “Insyaallah Saya Akan Kembali Beraksi Bulan 10 Nanti” – Elizad Selamat Jalani Pembedahan, Berterima Kasih Untuk Peminat](https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/k.png)
BACA: [VIDEO] Rahsia Cantik Sharifah Sakinah, Tips Terakhir Tu Paling Mantap!
Perasaan berdebar dan takutnya sangat ketara kelihatan apabila dia memuatnaik video di Ig story sebelum dia dibawa ke bilik pembedahan.
Elizad Berdebar Sebelum Pembedahan Buang Cyst
[fvplayer src=”https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/40197930_236529220342095_1712973688413795620_n-1.mp4″ splash=”https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/2-24.png” width=”640″ height=”1138″ vi=”no”]
Hari ini, Elizad telah selamat menjalani pembedahan tersebut. Dia berterima kasih kepada semua yang datang melawat dan mendoakan kesihatannya. Khabarnya, Elizad akan bercuti rehat sepanjang bulan 9 ini dan akan kembali beraksi pada bulan 10 nanti. Di bahagian komen, semua peminat mendoakan kesejahteraan dirinya dan berharap agar Elizad cepat sembuh.
Semoga cepat sembuh
![[VIDEO] “Insyaallah Saya Akan Kembali Beraksi Bulan 10 Nanti” – Elizad Selamat Jalani Pembedahan, Berterima Kasih Untuk Peminat](https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/21-1.png)
Semoga cepat sembuh kak, berpantang elok-elok
![[VIDEO] “Insyaallah Saya Akan Kembali Beraksi Bulan 10 Nanti” – Elizad Selamat Jalani Pembedahan, Berterima Kasih Untuk Peminat](https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/22-1.png)
Stay strong okay, rindu sakat-sakat
![[VIDEO] “Insyaallah Saya Akan Kembali Beraksi Bulan 10 Nanti” – Elizad Selamat Jalani Pembedahan, Berterima Kasih Untuk Peminat](https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/23-1.png)
Sumber: Ig @elizadsharifuddin
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.
 
			![[VIDEO] “Insyaallah Saya Akan Kembali Beraksi Bulan 10 Nanti” – Elizad Selamat Jalani Pembedahan, Berterima Kasih Untuk Peminat](https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/BeFunky-collage-43-1.jpg)
![[VIDEO] “Insyaallah Saya Akan Kembali Beraksi Bulan 10 Nanti” – Elizad Selamat Jalani Pembedahan, Berterima Kasih Untuk Peminat](https://kisahdunia.com/wp-content/uploads/2018/09/XSAAD.jpg)
 

