Viral

[VIDEO] Gadis Kacukan Viral Punyai Wajah Cantik, Mak Malaysia & Ayah Bangladesh

[VIDEO] Gadis Kacukan Viral Punyai Wajah Cantik, Mak Malaysia & Ayah Bangladesh 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Perkahwinan daripada dua negara dan bangsa berbeza biasanya akan melahirkan anak-anak yang super cantik dan juga kacak. Baik mak ataupun ayah, genetik kedua-dua akan diturunkan kepada zuriat mereka merangkumi aspek warna mata, kulit, rambut dan mungkin juga ketinggian. Selama ini, kisah tentang individu kacukan Malaysia dan ‘Mat Salleh’ memang sudah banyak kita dengari. Namun gadis di bawah nampaknya membuatkan ramai terpegun dengan kisah uniknya pula.

BACA : [VIDEO] Pernah Dikecewakan Banyak Kali, Wanita Bahagia Kahwin Lelaki Pakistan

Gadis kacukan Malaysia-Bangladesh milik kecantikan luar biasa

Seminggu lalu menerusi TikTok, Neesya berkongsikan gambar ibunya yang merupakan warganegara Malaysia manakala ayahnya pula adalah Bangladesh. Keayuan dan kekacakan suami ister tersebut nampaknya diwarisi oleh gadis ini kerana rupa parasnya memang cukup luar biasa menawan. Dengan bibir mungil dan mata yang cantik, rakaman pendek itu berjaya meraih hampir 300 ribu jumlah tontonan sejak dimuat naik minggu lalu.

@neesyaa___

Me : 🇲🇾🇧🇩🩸 #fyp #mix #bangladesh #malaysia #proud

♬ original sound – Neesya – Neesya

Mak dari Kedah & ayah dari Dhaka, Bangladesh…Saya lahir di Malaysia

Oleh kerana ramai yang tertanya-tanya tentang status kewarganegaraan, dia menjelaskan dirinya adalah penduduk tetap di Malaysia. Meskipun soalan yang dilontarkan oleh netizen nampak seperti menyindir, dia tidak mengambil pusing hal itu dan tenang menerima.

@neesyaa___

Reply to @conanmat

♬ original sound – Neesya – Neesya

Sumpah cantik gila…Tak heran, bapak pun handsome

Menjengah ke ruangan komen, netizen membanjiri dengan kata-kata pujian terhadap wajah menawan Neesyaa. Malah ada juga yang mempertahankan gadis ini daripada mulut-mulut lancang segelintir individu.

[VIDEO] Gadis Kacukan Viral Punyai Wajah Cantik, Mak Malaysia & Ayah Bangladesh 2

[VIDEO] Gadis Kacukan Viral Punyai Wajah Cantik, Mak Malaysia & Ayah Bangladesh 3 [VIDEO] Gadis Kacukan Viral Punyai Wajah Cantik, Mak Malaysia & Ayah Bangladesh 4

Sumber : TikTok neesyaa

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Terima Mesej ‘Jijik’ Pendakwah Terkenal, Wanita Kesal Suami Sendiri Tak Percaya
🔥Dapat Tahu Kena Bersalin Czer, Isteri Menangis Ketakutan Asyik Pegang Perut
🔥Pernah Viral Kantoi Panggil Sayang, Zizi Kirana Sah Nikah Yusuf Bahrin Pagi IniKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook