Viral

[VIDEO] Baru 3 Hari Menikah, Isteri Meraung Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya

[VIDEO] Baru 3 Hari Menikah, Isteri Meraung Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Setiap couple yang baru berkahwin, pasti sudah mengimpikan rumah tangga bahagia dan kekal berpanjangan. Tapi siapa dapat menolak takdir Allah, jika salah seorang daripada suami isteri dijemput menghadap Ilahi terlebih dahulu. Demikianlah perasaan yang perlu ditempuh seorang wanita di Indonesia apabila diuji beberpa hari selepas pernikahannya.

BACA: [VIDEO] Belum Sempat Naik Pelamin, Pengantin Lelaki Temui Ajal Lepas Akad

Baru 3 hari menikah, suami terlibat dalam nahas sebelum koma dan ‘pergi’ untuk selamanya

Menerusi portal Tribunnews, Al-Qadri Daeng Kasang dan juga Kartini Daeng Bunga baru sahaja diijabkabulkan. Namun 3 hari kemudian si suami terlibat dalam satu nahas jalan raya. Akibat kecederaan teruk yang dialami, lelaki berkenaan telah koma lebih seminggu sebelum akhirnya menghembuskan nafas terakhir di sebuah pusat perubatan.

[VIDEO] Baru 3 Hari Menikah, Isteri Meraung Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya 2

[VIDEO] Baru 3 Hari Menikah, Isteri Meraung Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya 3

Tular video meraung dan kucup jasad beberapa kali

Kisah mereka berdua tular selepas ada yang berkongsi video wanita berkenaan meraung kerana tidak sanggup melepaskan pemergian suaminya. Malah dia turut dilihat beberapa kali mengucup jasad Allahyarham sebelum dikebumikan sambil ditenangkan ahli keluarga di sisi.

Bingung dan sedih nak terima semua ni. Keikhlasan dan kesabaran diuji dalam waktu yang sama

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sangat simpati dengan kejadian berkenaan. Ramai juga berkongsi perasaan apabila pernah berada di tempat yang sama seperti wanita tersebut. Biarpun sedih, namun mereka perlu meneruskan kehidupan seperti biasa.

[VIDEO] Baru 3 Hari Menikah, Isteri Meraung Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya 4

[VIDEO] Baru 3 Hari Menikah, Isteri Meraung Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya 5

[VIDEO] Baru 3 Hari Menikah, Isteri Meraung Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya 6

Sumber: Portal Tribunnews & Instagram Makassar_iinfo

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook