Viral Hiburan

[VIDEO] Anak Nyanyi Padu Ala Soprano, Amyza Aznan Buat Hal Tapau Sampai 3 Mic

[VIDEO] Anak Nyanyi Padu Ala Soprano, Amyza Aznan Buat Hal Tapau Sampai 3 Mic 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Rancangan realiti nyanyian ‘Family Duo’ bagi minggu ke-4 kembali dengan peserta baru yang terdiri daripada gandingan ibu bapa dan juga anak. Paduan suara pelakon Amyza Aznan dan juga anak lelakinya, Adrian telah pun berjaya merangkul gelaran juara dan membawa pulang wang bernilai RM10 ribu.


BACA: Kenapa Suka Sondol Hak Orang? Video Lucu Kak KM Amyza Buat Ramai Terhibur

Bukan calang-calang bawa lagu Ernie Zakri…Amyza buat hal tapau 3 mic sekali gus

Kedua-duanya telah pun membawakan lagu ‘Emotion‘ nyanyian asal Mariah Carey dan juga ‘Ku Bersuara’ daripada Ernie Zakri. Dalam persembahan berkenaan, Amyza berjaya buat ramai tak kering gusi dengan gelagatnya yang menyanyi sambil memegang 3 buah mic sekali gus.


Baru 13 tahun tapi bakat memang cukup hebat…Siap dah tahu guna skil whistle note

Dalam masa yang sama, perhatian penonton turut tertumpu pada remaja berusia 13 tahun itu apabila berjaya memukau dengan bakatnya yang hebat apabila menggunakan skil ‘whistle note’. Malah, gayanya kelihatan selesa dan bersahaja seperti seorang penyanyi profesional.


Punya lah focus dengan suara anak dia…Bila part mak mengekek gelak, nasib tak nyanyi sangat

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut setelah melihat persembahan antara Amyza dan anaknya tersebut. Dalam pada itu, mereka turut memuji kehebatan bakat serta skil nyanyian Adrian yang boleh dikatakan sudah setanding dengan penyanyi-penyanyi sedia ada.

[VIDEO] Anak Nyanyi Padu Ala Soprano, Amyza Aznan Buat Hal Tapau Sampai 3 Mic 2

[VIDEO] Anak Nyanyi Padu Ala Soprano, Amyza Aznan Buat Hal Tapau Sampai 3 Mic 3

[VIDEO] Anak Nyanyi Padu Ala Soprano, Amyza Aznan Buat Hal Tapau Sampai 3 Mic 4

Sumber: Youtube TV9 Malaysia Official & Instagram TV3

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah
🔥[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat ‘Spotcheck’

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram