Pejam celik dah tak lama umat Islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri, tiada yang diinginkan selain dapat bertemu dengan ahli keluarga tercinta. Bagi yang sudah berkahwin pulak, pengalaman beraya bersama suami atau isteri masing-masing pasti paling ditunggu. Walau bagaimanapun, mungkin tak semua orang berpeluang merasakannya.
BACA:Â Tolong Jagakan Aurat Isteri, Ramai Cemburu Tengok Aksi Suami Hannah Delisha
Isteri abang ni baru sahaja ‘pergi’ sebelum bulan Ramadhan
Berat hati untuk menanggung namun situasi itulah yang dilalui seorang lelaki ini apabila telah pun kehilangan isteri kesayangannya sebelum Ramadhan. Allahyarhamah dikatakan dijemput Ilahi kerana masalah barah dan juga terkena jangkitan COVID-19. Walau bagaimanapun, wanita tersebut sempat menyuarakan hajatnya untuk mengambil gambar raya bersama keluarga sedondon berwarna kuning cair.
Rindu yang tiada penghujung, potrait raya keluarga Rahman
Akhirnya semalam, impian Allahyarhamah isterinya berjaya juga direalisasikan. Walau bagaimanapun, jelas kelihatan wajah sebak si suami saat hanya mampu memegang bingkai gambar wajah isterinya. Tangisan lelaki berkenaan turut membuatkan ahli keluarga lain turut sayu melihatnya.
@fitrinruslee Rindu yg tiada penghujung. potrait raya keluarga Rahman #fyp #fypdongggggggg #studioraya #fitrinruslee
Non stop berjurai air mata…Suami dia betul-betul sayang isteri dia, susah nak nampak suami nangis
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen akui detik yang sempat dirakamkan jurugambar berkenaan memang sebak. Dalam pada itu, ramai sempat mendoakan semoga lelaki berkenaan terus tabah dan cekal mengharungi kehidupan mendatang tanpa si isteri.
Kredit: TikTok FitrinRusleeÂ
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.