Sekolah merupakan sebuah tempat selamat untuk anak-anak menuntut ilmu. Namun adakalanya, terdapat pelbagai insiden tidak terduga boleh terjadi meskipun guru sudah cuba berusaha memantau sikap para pelajar sebaik-baiknya pada setiap masa. Pahit untuk ditelan, itulah dugaan berat yang sedang dialami oleh seorang ibu bernama Puan Zalinda Lin ini.
Saya tak tau & tak boleh nak fikir sekuat mana kawan dia tolak
Berdasarkan perkongsian di Facebook miliknya beberapa jam lalu, Puan Zalinda memaklumkan anaknya, Aisyah Sofia Binti Rohaizan telah mengalami komplikasi keretakan di bahagian tempurung kepala akibat ditolak rakannya sewaktu berada di sekolah. Tidak pasti bagaimana atau bilakah tarikh tepat kejadian itu berlaku, namun Aisyah kini sedang berjuang di pusat rawatan dan katanya masih belum sedarkan diri.
Artikel Berkaitan :
👉 Wanita Menangis Hingga Muntah, Saudaranya Memandai Tolak Pinangan Pihak Lelaki
👉 Jurufoto Tolak Pengantin Ke Parit Keruh, Pihak Bridal Sedih Kenangkan Baju Sewa
👉 Suami Nangis Isteri Tergelincir Ke Laut, Rupanya Lakonan Rembat Insurans RM7.5j
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!
Semoga ada di antara kalian Yang Allah angkat doanya….Amin…
Meskipun sedih dengan apa yang berlaku, Puan Zalinda sekeluarga sudah berlapang dada dengan semua itu. Dia juga memohon dia ramai semoga kanak-kanak itu segera menemui kesembuhan dan kembali mengukir keceriaan di wajah satu hari nanti.
Perkongsian penuh Puan Zalinda :
Allahuakhbar besar dugaanmu dik…Moga Allah berikan kesembuhan
Berita sedih itu telah dikongsikan lebih 5,000 kali di aplikasi Facebook. Netizen ikut bersimpati dengan insiden yang menimpa Adik Aisyah dan mendoakan semoga pihak keluarga tabah melalui semua fasa getir ini.
KREDIT : FB Zalinda Lin
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.