Sejak pagi tadi, berita mengenai Datin Suzie Pinky/Tatin Pinky dianiaya oleh anak lelakinya telah tular di media sosial. Kejadian yang berlaku di rumah mereka yang terletak di Ampang itu telah dikongsikan sendiri oleh penduduk yang tinggal berhampiran lokasi tersebut.
“Tadi memancut keluar, masih tak berhenti lagi”, kata Tatin Pinky dalam video tersebut
Akibat dibaling cawan ke arah dada serta perbuatan aniaya lain, Tatin Pinky terpaksa menerima beberapa jahitan ekoran kecederaan serius yang dialami pada bahagian telinga. Sebentar tadi, akaun TikTok milik @catharina555 tampil mendedahkan keadaan wanita itu setelah kejadian berlaku. Klik pada nama Catharina untuk melihat video penuh :
Artikel Berkaitan :
👉 Hilang 2 Tahun Lalu, Rangka Pemuda Didakwa Ditemui Dalam Pokok Kelapa Tumbang
👉 Kesal Dapat Anak Perempuan 3X Berturut-Turut, Suami Tamatkan Hayat Isteri Hamil
👉 Kronologi Wanita Sarat Hamil 8 Bulan Yang Hilang Bersama Anaknya Sejak Semalam
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!

Pemilik video dakwa anak Tatin ada ambil ‘barang terlarang’
Berdasarkan rakaman berdurasi lebih dua minit itu, Datin Suzie menunjukkan kesan merah yang terus mengalir keluar daripada telinga kanannya. Sambil menangis tanpa henti, dia juga sempat mengadu bahawa anaknya ‘meradang’ sehingga bertindak mencederakannya. Sumber lain juga mendakwa si pelaku ada mengambil ‘barang terlarang’.

Punca kejadian masih belum dapat dipastikan lagi
Sampai saat ini, belum ada kenyataan lanjut dikeluarkan oleh mana-mana pihak berkuasa tempatan. Kronologi sebenar di sebalik kejadian itu juga masih belum dapat dipastikan lagi.

KREDIT : TikTok Catharina
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


