Kesedihan dialami Syasya Amanda setelah ditinggalkan bakal suaminya semasa hari akad nikah seakan-akan turut dirasai oleh ramai wanita umpama cubit paha kiri, paha kanan juga terasa. Sebelum ini, Syasya sempat memuat naik video mesra mereka di dalam kereta sebelum detik pernikahan berlangsung. Siapa sangka, semuanya akan berubah dalam sekelip mata.
Izinkan saya jadi suami awak sayang…Izinkan saya betulkan semua ni balik
Menerusi hantaran terbaru, ibu tunggal tersebut tampil memberikan penjelasan lanjut tentang mengapa dia masih mahu meneruskan perkahwinan mereka meskipun tidak direstui keluarga lelaki. Sebelum ini, mereka memang sudah ada konflik dalaman termasuklah ‘drama’ buruk-memburukkan nama Syasya. Namun selepas itu, Zulhairi pernah berjanji untuk membersihkan semla nama Syasya dan menunjukkan kesungguhan untuk memperisterikan wanita ini.
Artikel Berkaitan :
👉 “Bukan Suami Nak Jaga, Kenapa Tidur Sekatil Tanpa Status Suami Isteri?” – Kembar
👉 Belum Kahwin Tapi Ada Kad Nikah? Pihak Keluarga Lelaki Bersuara Isu Batal Nikah
👉 “Saya Memang Ada Anak…Belah Laki Try Hard Buka Aib Kisah Silam Saya” – Syasya
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!
Lepas mak dia bawa dia jumpa bomoh, dia jadi benci kepada saya
Di saat keadaan sudah semakin pulih, ujian kembali melanda hubungan percintaan mereka. Dedah Syasya, Zulhairi mula berubah sikap selepas dibawa bertemu bomoh oleh ibunya sendiri. Lelaki ini kemudiannya sempat menghilangkan diri kira-kira seminggu sebelum muncul semula dan menjelaskan keadaan dirinya.
Apa saya boleh cakap, lelaki ni tak berani bersuara, takde pendirian…Dia banyak tipu keluarga dia
Dengan segala salah faham yang bertimpa-timpa, Syasya menyifatkan Zulhairi sebagai seorang lelaki yang tidak mempunyai pendirian. Di sebalik semua permasalahan itu, Zulhairi dilihat tidak berlaku jujur kepada keluarga sendiri. Bahkan sehingga saat ini, dia masih mengunci mulut dan tidak bersuara sama sekali.
KREDIT : TikTok Syasya Amanda
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.