Hiburan

Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene 'Tak Logik' RASN Curi Tumpuan 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Rasanya ramai yang masih belum move on daripada drama adaptasi novel RASN kan? Walaupun semua peminat mengharapkan agar episod finale berakhir dengan dramatik, namun penerbit memilih untuk menamatkannya secara ‘happy ending’.

BACA: Drama RASN Cuma Level Mak Cik Bawang, Penerbit Terkilan Dakwaan Pengarah Nur?

Babak tak logik…nak bersalin boleh pula berbalas ayat dalam kereta

Walau bagaimanapun, peminat tegar seperti saudara Daniel ini kurang berpuas hati apabila ada babak yang disifatkan tidak masuk akal dalam episod kemuncak RASN. Saat Kasih Maisara sedang menahan perit nak bersalin, agak tidak logik apabila dia sempat berbalas ayat serta mendengar semua luahan cinta suaminya. Naz juga ketika itu memang menyesal habis dan tak sanggup lihat isterinya dalam keadaan sedemikian.


Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene 'Tak Logik' RASN Curi Tumpuan 2

@noury93xoxo

#RinduAwakSeparuhNyawa #FullEpisod #RASN #fyp #foryou

♬ bunyi asal – No0r

@noury93xoxo

#RinduAwakSeparuhNyawa #FullEpisod #RASN #fyp #foryou

♬ bunyi asal – No0r

Lepas bersalin beberapa hari…boleh jalan tengok pemandangan kat tingkap pula

Tak cukup dengan itu, scene Kasih Maisara yang disangka lari daripada katil perubatan rupa-rupanya merenung di tingkap juga mengundang persoalan. Ujar lelaki ini, perkara itu agak mustahil dalam dunia sebenar melainkan ibu lepas bersalin duduk di atas wheelchair. Meskipun agak terburu-buru, namun dia memahami pihak penerbit yang mahu jawab semua persoalan sekali gus dalam episod terakhir.

Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene 'Tak Logik' RASN Curi Tumpuan 3


@noury93xoxo

#RinduAwakSeparuhNyawa #FullEpisod #RASN #fyp #foryou

♬ bunyi asal – No0r

@noury93xoxo

#RinduAwakSeparuhNyawa #FullEpisod #RASN #fyp #foryou

♬ bunyi asal – No0r

Apa pun drama ni memang nombor 1 lah…watak Nazril paling susah nak bawa

Saudara Daniel juga memuji RASN secara keseluruhannya tidaklah cliche seperti kebanyakan drama adaptasi novel yang pernah ditayangkan sebelum ini. Dia juga memuji lakonan Shukri Yahaya kerana perkembangan watak Nazril antara yang paling mencabar sejak episod pertama lagi.

Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene 'Tak Logik' RASN Curi Tumpuan 4

@noury93xoxo

ʀɪɴᴅᴜ ᴀᴡᴀᴋ sᴇᴘᴀʀᴜʜ ɴʏᴀᴡᴀ ᴇᴘ 47

♬ bunyi asal – No0r

Sumber: Twitter dan_daniel21 & TikTok noury93xoxo

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Lana Nordin Persoal DG Hisham & Petugas Tanpa PPE, Staf KKM Dedah Hal Sebenar
🔥Malam Aidiladha Tahu BFF Ngumpat Berjemaah, Nana Difitnah Akui Emosi Terganggu
🔥[VIDEO] Dah Jatuhkan Talak 3, Lelaki Gigih Panjat Pagar Nak Jumpa Bekas Isteri

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Main Game Takde Masa Depan? Atlet Kebangsaan E-Sport FIFA ini Raih 8A SPM!🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram