Viral Cinta & Perhubungan

Sakan Show Off Hadiah Dari Suami Orang, Wanita Rayu Isteri Sah Lepas Takhta

Sakan Show Off Hadiah Dari Suami Orang, Wanita Rayu Isteri Sah Lepas Takhta 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Lihat saja di serata media sosial, pasti ada sahaja kisah-kisah individu yang tidak segan silu bermain kayu tiga atau menduakan pasangan mereka. Tak kiralah sama ada yang sudah berkahwin ataupun belum. semuanya ibarat 2 kali 5. Tapi tak sangka, rupa-rupanya ‘insan ketiga’ yang selalu hadir dalam hubungan orang lain selalunya begitu berani.


BACA: Takut Sumbing Menurun Ke Cucu, Wanita Dedah Pernah Kena Reject Mak Ex Boyfriend

Ada ke yang macam ni, siap bagi apartment, kereta…Siap semua permintaan dipenuhi

Kalau ramai yang melihat perkongsian dari seorang wanita bernama Reree ini pasti menyangka semua kejutan serta hadiah diterima adalah daripada si suami. Walau bagaimanapun, telahan itu salah apabila sebenarnya ia dihadiahkan oleh ‘skandalnya’ yang juga merangkap suami orang.

Sakan Show Off Hadiah Dari Suami Orang, Wanita Rayu Isteri Sah Lepas Takhta 2

Jadi waktu sambut birthday dia bagi suprise meriah macam ni…Biar isteri tengok dan dia jadi milik aku

Meskipun begitu, Reree meluahkan rasa kecewa kerana teman lelakinya itu masih belum mengajak untuk nikah. Dalam pada itu, wanita tersebut dilihat begitu berani meminta isteri sah kepada lelaki berkenaan untuk melepaskannya supaya dapat jadi pengganti.


@babyyreere

#justkontenツ #fyppelakor #pelakoradadimanamana smoga fyp sampe istrinya liat biar dia seutuhnya jd miliku🥺

♬ suara asli – Rereee🍌 – Rereee🍌

Ingat ye, harta dia banyak sebab rezeki isteri jugak…Kalau suami dia nikah dengan lain, belum tentu kaya

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tergamam melihat perkongsian video seperti itu. Selain berang dengan sikap individu berkenaan yang digelar sebagai ‘perampas’, ramai juga berseloroh kononnya dia perlu bersedia untuk ditinggalkan.


Sakan Show Off Hadiah Dari Suami Orang, Wanita Rayu Isteri Sah Lepas Takhta 3

Sakan Show Off Hadiah Dari Suami Orang, Wanita Rayu Isteri Sah Lepas Takhta 4

Sakan Show Off Hadiah Dari Suami Orang, Wanita Rayu Isteri Sah Lepas Takhta 5

Sumber: TikTok Reree

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Terima Mesej ‘Jijik’ Pendakwah Terkenal, Wanita Kesal Suami Sendiri Tak Percaya
🔥Dapat Tahu Kena Bersalin Czer, Isteri Menangis Ketakutan Asyik Pegang Perut
🔥Ada Benda Snap Gambar Masa Tidur, Kisah Seram Gadis Malaysia Viral Ke IndonesiaKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Gelaran The Stylo Violist Malaysia! Hebatnya Anak Muda Ini.🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook