Ditempatkan di Unit Rawatan Rapi (ICU) setelah menelan 30 biji pil Sertraline ekoran tekanan melampau, dugaan berat dialami Nurin Alisa cukup mengundang rasa hiba ramai. Keadaan itu seakan menggambarkam realiti pahit yang turut dihadapi ramai ibu tunggal di luar sana yang cuba memperjuangkan nasib diri serta anak-anak.
Lepas beberapa minggu, baru HR cerita…Aku panggil mereka berdua, suruh minta maaf balik
Di tengah-tengah kehangatan isu itu, seorang usahawan bernama Siti Mariam Samad yang merupakan bekas majikan kepada Safwan (bekas suami Nurin) turut mengeluarkan kenyataan lanjut. Mengimbau kejadian sewaktu lelaki itu dan wanita ketiga (kini isteri) didakwa melakukan perbuatan tidak senonoh di pantri pejabat, staf yang melaporkan mengenai kebejatan itu telah diarahkan untuk meminta maaf kepada mereka. Awalnya, Puan Mariam langsung tidak diberitahu tentang konflik yang sedang terjadi di kalangan pekerjanya.
Artikel Berkaitan :
👉 “Kerap Sawan, Badan Terketar” – Adik Dedah Keadaan Nurin Alisa Selepas Overdose
👉 Penat Hadapi Isu Dengan Bekas Suami, Nurin Telan 30 Biji Pil, Kini Di Zon Merah
👉 Terduduk Atas Tar Dengan Stokin Pantang, Nurin Dedah Video Lagi, SD Card Dibuang
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!

Aku tolong dia sebagai wanita, bukan sebab benci kepada perangai 2 orang
Dengan niat untuk membantu isteri teraniaya, Puan Mariam kemudiannya bersetuju menyerahkan bukti rakaman CCTV kepada Nurin Alisa. Tambahnya lagi, sebenarnya masih banyak bukti lain yang tidak didedahkan oleh Nurin. Tindakan melampiaskan marah di media sosial sememangnya tidak wajar, namun penderitaan emosi yang dialami Nurin adalah kesan daripada sebuah pengkhiatan yang cukup menyakitkan.

Lisa ni baik orangnya…Banyak benda dia dah mengalah
Sebelum dilihat bertindak kurang waras, sebenarnya Nurin amat tenang ketika kali pertama mengetahui tentang kecurangan lelaki itu. Puan Mariam sempat mendedahkan tentang pertemuan yang dibuat antara mereka bertiga. Bukan pihak ketiga yang meminta maaf kerana telah mengganggu rumah tangga, sebaliknya Nurin selaku isteri sah yang mengeluarkan ucapan maaf. 
KREDIT : Threads Siti Mariam Samad
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.



