Viral

Punyalah Struggle Nak Naik Bukit, Geng Basikal ‘Terciduk’ Budak Selamba Potong

Punyalah Struggle Nak Naik Bukit, Geng Basikal 'Terciduk' Budak Selamba Potong 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sejak kebelakangan ini, aktiviti berbasikal dilihat sudah menjadi trend terutamanya dalam kalangan anak muda. Malah aktiviti beriadah seperti ini sangat digalakkan kerana dapat membantu meningkatkan stamina diri. Malah terdapat banyak insiden lucu boleh berlaku ketika beriadah seperti yang dialami oleh ‘geng basikal’ ini.


BACA : [VIDEO] Konon Nak Rakam Orang Berbasikal, Terkejut Lepas Muka ‘Ditampar’ Daun

Guna gear rendah, geng basikal struggle nak kayuh naik bukit

Tular di Twitter baru-baru ini, sebuah rakaman hangat memaparkan sekumpulan pemuda sedang beriadah sambil berbasikal. Meskipun lokasinya tidak didedahkan secara terperinci, namun mereka kelihatan agak struggle mengayuh basikal untuk menaiki bukit sebelum berlaku satu insiden yang melucukan.


Punyalah Struggle Nak Naik Bukit, Geng Basikal 'Terciduk' Budak Selamba Potong 2

Punyalah Struggle Nak Naik Bukit, Geng Basikal 'Terciduk' Budak Selamba Potong 3

Tiba-tiba muncul seorang budak, selamba kayuh potong tepi & pecut laju kalahkan mereka

Namun tanpa disangka, muncul seorang budak lelaki yang turut serta mengayuh laju basikalnya dari arah belakang. Apa yang melucukan apabila kanak-kanak berbaju biru muda itu dengan selambanya memotong mereka tanpa tunjukkan sebarang penat lelah dan terus maju ke depan.


Power lah dik.. orang cakap tenaga budak ni lain macam sikit

Menjengah ke ruangan komen pula, rata-rata netizen terhibur melihat kejadian tersebut selain berseloroh barangkali kanak-kanak itu mahu menunjukkan kekuatannya. Secara keseluruhan, video berdurasi kurang daripada seminit tersebut berjaya meraih hampir 160 ribu tontonan setakat ini.

Punyalah Struggle Nak Naik Bukit, Geng Basikal 'Terciduk' Budak Selamba Potong 4

Punyalah Struggle Nak Naik Bukit, Geng Basikal 'Terciduk' Budak Selamba Potong 5

Punyalah Struggle Nak Naik Bukit, Geng Basikal 'Terciduk' Budak Selamba Potong 6

Sumber : Twitter KMZ_santai

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook