Hari pernikahan seharusnya menjadi detik paling bermakna untuk bakal mempelai. Namun siapa sangka buat seorang wanita ini, detik di mana dia menjadi seorang isteri akan bertukar kepada sebuah insiden yang benar-benar mengejutkan.
Ibu pengantin dah mula menangis & tanya “Kau buat apa ni?”
Berdasarkan kisah dikongsikan oleh Dr Christabel Akinola di Instagram, seorang pengantin didapati rebah secara tiba-tiba ketika majlis perkahwinannya berlangsung. Setelah dibawa ke pusat rawatan, wanita berkenaan terkejut menerima ucapan tahniah di atas kehamilannya. Berita itu benar-benar memeranjatkan kerana dia sendiri sebenarnya masih perawan dan tidak pernah melakukan sebarang hubungan badan dengan mana-mana lelaki.
Artikel Berkaitan :
👉 MUA Berlagak Tak Boleh Ditegur Langsung, Pakaikan Veil Terbalik Pada Pengantin
👉 Wanita Terduduk Atas Jalan, Bakal Suami Beredar & Batal Nikah Pada Hari Akad
👉 Hiba…Ayah Hembuskan Nafas Terakhir Saat Pengantin Berada Di Majlis Bersanding
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!

Suami taknak cakap & menyentuhnya…Berita tersebar luas
Untuk pihak suami, dia merasa cukup kecewa dan langsung enggan menyentuh isterinya meskipun sudah mempunyai ikatan rasmi. ‘Berita panas’ mengenai kehamilan itu semakin tersebar dengan meluas. Satu hari, wanita berkenaan mengalami sawan dan kembali dikejarkan untuk mendapatkan rawatan. Di sinilah segala kebenaran terbongkar.

Terlepas daripada minggu penuh derita, dipanggil penipu, kekecewaan, pendosa
Hasil imbasan di bahagian kepala mendapati, otak wanita ini ditumbuhi sebiji ketulan (tumor) yang juga dikenali sebagai ‘Teratoma Otak’. Difahamkan, terdapat sel pembiakan terperangkap dalam otak wanita berkenaan menyebabkan terhasilnya hormon hGL (kehamilan). Kerana itulah apabila ujian kehamilan dibuat, ia menunjukkan keputusan positif. Surgeri pembuangan tumor segera dijalankan dan wanita ini dapat diselamatkan. Sekiranya lambat dikesan, kemungkinan besar ia akan merisikokan keselamatan dirinya.

KREDIT : IG drbelswellness
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.