Viral Cinta & Perhubungan

Menangis Berubat Sihir Hasad Dengki, Hafiz Mahamad Warning Usah Sentuh Isteri

Menangis Berubat Sihir Hasad Dengki, Hafiz Mahamad Warning Usah Sentuh Isteri 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Siapa saja tak kenal dengan pasangan instafamous Hafiz Mahamad dan juga Syafiqah Aina yang sering berkongsi moment sweet mereka di sosial media. Malah sejak belum berkahwin lagi, usahawan itu memang suka membuat kejutan-kejutan istimewa kepada wanita berkenaan.


BACA: Berebut 1 Wanita Dengan Sejuta Lelaki, Hafiz Mahamad Tak Kekok Tawan Hati Aina

Akhirnya Allah tunjuk apa yang jadi hari semalam…Kami tak pernah ganggu siapa-siapa

Namun terbaru, pasangan suami isteri berkenaan telah pun diuji apabila ada individu yang menghantar sihir gara-gara hasad dengki. Perkara tersebut telah pun dimaklumkan sendiri Hafiz melalui satu hantaran Instagram story yang memaparkan Aina dalam tangisan sedang terima rawatan.

@anyss97

Dah tahun 2021 but still ada lagi orang buat benda terkutuk macam ni , taktahu laa macam mana kalau diri sendiri yang kena 🥺

♬ original sound – dhiahhh_mardhiah – dhiahhh_mardhiah

Menangis Berubat Sihir Hasad Dengki, Hafiz Mahamad Warning Usah Sentuh Isteri 2

Memang kita bahagia, tapi ada sikit-sikit gangguan yang bagi effect saya punya hati

Bagi menjelaskan keadaan sebenar, instafamous berkenaan ada berkongsi melalui satu sesi live. Dipercayai ilmu hitam tersebut dihantar kepada isterinya untuk melemahkan Hafiz. Perubahan pada wanita itu dilihat jelas apabila rutin harian Aina melayan suaminya kelihatan seperti terpaksa dan juga air muka bertukar ‘panas’.


@aiemuzam

Reply to @shafiqahabdul nahh for part 2😭 kesian sangat . saya mohon semua doakan keluarga hafizmahamad diberikan kekuatan😭😭😂 #fypシ

♬ original sound – aiemuzam – aiemuzam

@aiemuzam

Reply to @adhamhanis21 terima kasih banyak2 follow saya , ni part 3 untuk live hafizmahamad. doakan keluarganya tau guys 🥺 .

♬ original sound – aiemuzam – aiemuzam

@aiemuzam

Reply to @miss_amoii1996 nah , mohon doakan abang hafiz sekeluarga ya ☺️ , semoga kita dapat manfaatnya #fyp #esekeli #foryoupage

♬ Sedih – Instrumental – Asraf Studio

Saya rasa dapat isteri saya balik…Aina siap-siap, jom kita keluar

Namun akhirnya dia merasa lega apabila dapat merasakan Aina sudah kembali kepada perwatakannya yang asal selepas rawatan tersebut. Gara-gara merasa bersalah, Hafiz kemudian bawa isterinya keluar untuk meluangkan masa bersama seperti yang sering dilakukannya dahulu.


@tsukinoai

Ingat satu je, Allah tu ada☝🏻from: IG Live @hafizmahamad official

♬ Horror, cinematic, ambient – Kirill Kharchenko

@tsukinoai

Reply to @nrnsyfqh__

♬ Puaskah – Wali

Sumber: TikTok fyy , aiemuzam & anyssruslan

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Rating Running Man Mencanak, Jihyo Tayang Tuah Main Jambatan Kaca Squid Game

Sharing is caring!

Youtube

Facebook