Semasa Viral

Kantoi ‘Direwang’ 5 Lelaki Sebab L0ve Bite, Tergamak Projek Masa Solat Jumaat!

Kegiatan tidak bermoral seorang remaja perempuan 16 tahun yang terlanjur bersama lima lelaki sejak 5 bulan lalu mula diketahui ibunya selepas wanita itu ternampak beberapa kesan ‘love bites’ pada leher anak tunggalnya itu. Wanita itu kemudian membawa gadis berkenaan ke balai p0lis untuk membuat laporan. Ekoran itu, kelima-lima suspek telah ditahan sejak 11.30 malam tadi.

BACA: BF Hilang Lepas Terlanjur Sampai ‘Melekat’, Akhirnya Kawan Pula Jadi Mangsa!

Gambar sekadar hiasan
Gambar sekadar hiasan

Kelima-lima suspek yang berusia antara 16-20 tahun itu terdiri daripada 3 pelajar sekolah menengah, seorang penganggur dan seorang penjual air mineral. Difahamkan, gadis terbabit tinggal bersama ibunya setelah kem4tian bapa dan rumahnya itu dijadikan tempat mereka melepaskan nafsu semasa ketiadaan ibunya di rumah.

Gambar sekadar hiasan

Hasil siasatan awal mendapati remaja perempuan itu mula melakukan perbuatan terkutuk itu dengan kelima-lima suspek secara rela sejak bulan Oktober tahun lepas.

Ia berlaku dengan kerelaan remaja itu 

Kali terakhir.. dengan dua suspek pada 2.30 petang, Jumaat lalu 

Gambar sekadar hiasan

Di ruangan komen, ramai netizen melepaskan kemarahan terhadap remaja perempuan berkenaan yang jelas sekali tidak menolak perkara tersebut sebaliknya ketagih untuk melakukan perbuatan terkutuk itu.

Dengan 5 lelaki baru 16 tahun.. Patut perempuan gatal tu pun ditahan sama 

Ini bukan r*gol.. berulang & ketagih.. mana boleh laki je kena

Netizen turut mempertikaikan undang-undang di negara ini yang melepaskan gadis di bawah umur 18 tahun tanpa mengambil kira sama ada mereka dipaksa atau melakukannya secara rela.

Kena ubah undang2 ni.. perempuan pun patut didakwah 

Suka sama suka ajak datang rumah lagi.. lepastu lelaki je yg kena 

Selama lima bulan berturut-turut melakukan maksiat berulang kali, netizen begitu kecewa dan terkilan dengan perbuatan keenam-enam anak muda ini. Malah tergamak mereka melakukannya pada hari mulia ketika umat lain sedang melakukan solat Jumaat.

Dengan rela tu.. last k*ngkek hari Jumaat

Sumber: Facebook Harian Metro