Cinta & Perhubungan Viral

Garang Minta Surat MITI, Polis Cepat Tukar Topik Isteri Kata “Balik Tidur Luar”

Garang Minta Surat MITI, Polis Cepat Tukar Topik Isteri Kata "Balik Tidur Luar" 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Bagi suami atau isteri yang bekerja sebagai pegawai askar, RELA atau polis menjaga SJR di zaman pandemik ini, tidak mustahil untuk terserempak sesama sendiri ketika disuruh berhenti. Ketika inilah ada yang mula mengusik sesama sendiri sambil-sambil boleh melepaskan tekanan dalam waktu bertugas. Itulah yang dilakukan oleh pasangan di bawah sehingga rakaman mereka menjadi tular.


BACA : Konon Jodoh, Teguran Khas Buat Trend Rakam Abang Polis Di SJR Edit Masuk TikTok

Kerja kita kerja…Bercinta kita bercinta…Undang-undang tetap undang-undang

Dalam TikTok dikongsikan oleh Puan Eyra, dia yang berada di dalam kereta kononnya telah ditahan oleh seorang petugas di mana merupakan suaminya sendiri. Sambil menurunkan cermin kereta, lelaki beruniform lengkap itu mula mengajukan soalan bernada tegas tentang lesen memandu dan surat pelepasan MITI untuk tujuan pergerakan kerja. Pun begitu, isterinya cepat-cepat menghulurkan tangan dengan tanda mini love.

Garang Minta Surat MITI, Polis Cepat Tukar Topik Isteri Kata "Balik Tidur Luar" 2

Balik tidur luar…Dengan wife memang tak pandai buat muka serius

Sempar parkir tepi jalan, perang mulut ibarat tamat serta merta apabila wanita tersebut mula berseloroh bakal menyuruh suaminya tidur luar rumah pada hari ini. Sebelum melepaskan pergerakan semula, pegawai polis berkenaan menukar topik dan memberikan peringatan agar isterinya memakai mask.


@eyra980

Reply to @zuzyloverzyirul 🤣😂 di sblik mask tu.Dia tgh gelakkan kita tau.Dgn wife sndiri dia mmg x pndai nk tunjuk muka serious.😝acah2 katakan. 😂

♬ original sound – Eyra_Wan’z – Eyra_Wan’z

Time kerja kenalah tegas….Sampai rumah, pandai-pandailah korang

Menjengah ke ribuan komen, rata-rata netizen merasa terhibur dengan gelagat lucu mereka berdua. Ada juga yang berseloroh polis berkenaan persis harimau ketika bertugas namun bertukar menjadi kucing apabila berdepan isteri sendiri.


Garang Minta Surat MITI, Polis Cepat Tukar Topik Isteri Kata "Balik Tidur Luar" 3

Garang Minta Surat MITI, Polis Cepat Tukar Topik Isteri Kata "Balik Tidur Luar" 4 Garang Minta Surat MITI, Polis Cepat Tukar Topik Isteri Kata "Balik Tidur Luar" 5

Sumber : TikTok eyra980

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Terima Mesej ‘Jijik’ Pendakwah Terkenal, Wanita Kesal Suami Sendiri Tak Percaya
🔥Dapat Tahu Kena Bersalin Czer, Isteri Menangis Ketakutan Asyik Pegang Perut
🔥Pernah Viral Kantoi Panggil Sayang, Zizi Kirana Sah Nikah Yusuf Bahrin Pagi IniKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Hantaran RM30k, Kisah Sedih Lelaki Ini Terpaksa Lepaskan Kekasih🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook