Cinta & Perhubungan Viral

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Baik lelaki mahupun wanita, pastinya mengharapkan sesebuah hubungan itu berakhir hingga ke jinjang pelamin. Namun begitu, fasa pertunangan bukanlah suatu perkara mudah kerana ujian boleh datang bertimpa-timpa sekali gus menguji kesetiaan partner masing-masing.


BACA : [VIDEO]Kadang Memang Bermusuh, Tapi Kembar Akhirnya Selamat Bertunang Hari Sama

Berkeras nak putus sampai sanggup jual cincin pertunangan..

Baru-baru ini, seorang pemuda meluahkan rasa terkilan apabila tunang sendiri tergamak mengkhianati kepercayaannya. Meskipun sudah pelbagai cara dilakukannya bagi menjernihkan semula hubungan mereka, namun segalanya tak diendahkan. Wanita berkenaan malah memilih untuk ‘angkat kaki’ selain mendakwa telah menjual cincin pertunangan mereka.


Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 2

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 3

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 4

Canang aib & tak segan tayang boyfriend baru..

Lebih teruk lagi apabila bekas tunangnya itu tergamak melemparkan pelbagai tohmahan pada orang sekeliling semata-mata demi menutup kesalahan sendiri. Selepas beberapa kali diasak, akhirnya wanita terbabit mengakui sedang bercinta dengan lelaki lain yang berasal dari negeri sama. Meskipun perit untuk ditelan, dia nekad untuk ‘move on‘ bagi melupakan memori sepanjang bersama individu tersebut.


Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 5

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 6

Mahukan pembelaan.. Sampai sekarang tak buat permohonan maaf kat family

Dalam pada itu, Zuhaily turut berterima kasih kepada ‘penggantinya’ kerana sanggup melayan dan berjaya mengisi ruangan hati bekas tunangnya itu sepanjang mereka menjalani hubungan jarak jauh. Namun, tetap menunggu permohonan maaf daripada wanita berkenaan atas segala apa yang telah berlaku.

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 7

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 8

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 9

Dugaan LDR, Lelaki Terkilan Tunang Tergamak Jual Cincin & Tayang Partner Baru 10
Gambar Sekadar Hiasan

Sumber : Twitter zuhailyrazali

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook