Dikenali sebagai wanita yang gemarkan barang serba merah jambu serta bercakap menggunakan bahasa pelat, baru-baru ini sebuah kejadian mengejutkan telah menimpa pencipta kandungan TikTok, Datin Suzie Pinky atau nama sebenarnya, Roziana Binti Yaakob. Datin Suzie yang juga mesra digelar Tatin Pinky terpaksa mendapatkan rawatan di hospital malam tadi dipercayai angkara perbuatan anaknya sendiri.
Polis panggil anak dia keluar, anak dia taknak keluar
Hal itu telah dikongsikan sendiri oleh penduduk yang tinggal berdekatan dengan rumah Tatin Pinky yang terletak di Ampang. Menurut mereka, anak lelaki Tatin yang dikenali sebagai Abi Celow telah menetak telinga wanita berkenaan selain membaling cawan ke arah dada. Oleh kerana Abi enggan memberikan kerjasama, pihak berkuasa dipercayai terpaksa masuk ke rumah untuk mengheretnya ke balai polis.
Artikel Berkaitan :
👉 Husna Sempat Berpantang Di Rumah Ibu Syed, Rupanya Itu Anak Dengan Suami Pertama
👉 Anak Kalah Pertandingan Mewarna Kerana Hasil Cantik, Ibu Kesal Dituduh Membantu
👉 Anak Kejang, Berbuih & Dirasuk Setiap Maghrib, Rupanya Angkara Bekas Pengasuh
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!

Ramai dah nasihat Tatin untuk hantar anak jalani pemeriksaan
Meskipun kecederaannya tidak begitu serius, Tatin Pinky tetap menerima sekitar 5 jahitan. Berdasarkan beberapa sumber lain, Abi didakwa mempunyai masalah gangguan mental dan sudah ramai pihak pernah menyarankan Tatin Pinky membawa pemuda itu mendapatkan rawatan selanjutnya. Malangnya, saranan itu diabaikan.

Walaupun Tatin macam tu, tapi kasihanlah sebab dia orang tua baya mak-mak kita
Walaupun dirinya sering dikecam ramai kerana gemar memuat naik konten tidak wajar, ramai netizen menzahirkan rasa simpati berhubung kejadian itu. Di aplikasi TikTok, mereka turut khuatir memikirkan keadaan dan tahap keselamatan Tatin Pinky.

KREDIT : TikTok ungkusuzieadrianaofficial & Thread cikbebyyy_
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.



