Akibat menghantar gambar tidak senonoh kepada seorang gadis berusia 14 tahun pada jam 1.00 pagi, CEO Batu, atau nama sebenarnya, Muhammad kini sedang menjadi titik kecaman ramai di media sosial. Caprice yang menerima informasi daripada pihak keluarga remaja berkenaan turut menyeru pihak PDRM untuk segera mengambil tindakan kepada pempengaruh yang mempunyai jutaan pengikut di TikTok itu.
Gambar tu saya ambil siap-siap nak hantar pada GF saya…Saya tengah kalut nak shoot video
Berdasarkan pendedahan lain, lelaki berkenaan telah merayu kepada pihak keluarga untuk mengadakan perjumpaan sebagai jalan untuk menyelesaikan permasalahan ini. CEO Batu telah menjelaskan bahawa dia sebenarnya tersilap menghantar gambar jelik sebegitu. Dia juga sedar visual tersebut seharusnya disunting terlebih dahulu sebelum dihantar.
Artikel Berkaitan :
👉 Seorang Lagi Gadis Turut Terima Foto Serupa Dari CEO Batu “Adik Marah Abang Ke?”
👉 “Nak Tengok Parut Uncle? – “CEO Batu Hantar Foto Jelik Pada Pelajar Tingkatan 2
👉 Ternampak Parut Czer Ibu, Anak Lelaki Terus Menangis Lepas Ketahui Hal Sebenar
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!
Tak padam pun kalau betul tersalah hantar, siap tanya marah ke tak
Walau bagaimanapun, Caprice kembali membidas alasan tersalah hantar gambar. Jika benar CEO Batu tersilap, mengapa foto itu tidak dipadamkan serta merta? Dia bahkan meneruskan perbualan seperti tiada apa-apa berlaku sebelum akhirnya disekat oleh remaja terbabit.
Kalau sabit kesalahan, 10 tahun ke dalam, segala yang saya usaha akan hilang kak
Jika disabitkan bersalah dalam jenayah membabitkan golongan bawah umur, pempengaruh ini juga sedar mengenai hukuman yang bakal menantinya. Tampil membuat permohonan maaf, dia khuatir kerjayanya dalam bidang media sosial ini bakal tergugat yang sekaligus boleh membuatkan keluarganya terpalit sama.
KREDIT : IG Capricedaddycap
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.