Sempat menyorok dalam rumah selama 20 minit dan enggan membuka pintu apabila diminta, itulah tindakan degil yang dilakukan oleh 2 individu ini setelah mereka diserbu oleh pihak Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM). Kejadian yang kecoh diperkatakan sejak semalam ini melibatkan 2 orang doktor yang dipercayai bertugas di Hospital Melaka.
20 minit menyorok dalam rumah & enggan berikan kerjasama
Selain pihak JAIM, operasi serbuan itu turut disertai oleh penduduk sekitar, Tok Imam dan juga anggota polis. Setelah lama bersembunyi di dalam rumah, doktor lelaki berusia 26 tahun akhirnya memunculkan diri dan cuba menunjukkan reaksi seolah tiada apa-apa yang terjadi. Bukan sahaja mencekak pinggang, malahan dia dikatakan cuba mempersoal tindakan pihak berautoriti yang mahu memeriksa kediaman itu.
Artikel Berkaitan :
👉 Khalwat Siber, Walau Anak Rumah Berbeza Tapi Nampak Jelas Apa Sorang Lagi Buat
👉 Suami & Isteri Orang Dicekup Berkhalwat, Alasan Konon Mahu Temankan Sahur..
👉 Isteri Jurutera Offshore Tak Serik +Ve Gonorea, Doktor Terjumpa Sedang Dating
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!
Masih berpakaian lengkap ketika diserbu pihak berkuasa
Laporan lanjut berkata, rumah berkenaan turut disewanya bersama 2 lagi rakan lain. Namun sewaktu serbuan dijalankan, dia didapati sedang berdua-duaan dengan doktor wanita terbabit. Mereka berdua didapati masih berpakaian lengkap sebelum menyerahkan diri kepada pihak berkuasa.
Pasangan itu telah dibawa ke pejabat JAIM untuk soal siasat sebelum diikat jamin
Serbuan itu dijalankan sekitar jam 3.25 petang semalam di mana dua petugas Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) tersebut kemudiannya dibawa ke pejabat JAIM untuk siasatan lanjut. Rumah sewa berkenaan dilaporkan berlokasi di Taman Semabok Perdana.
KREDIT : IG Malaysia Gazette
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.