Hiburan Viral

Buat Content TikTok Wanita Perampas, Intan Saleh Sound Netizen Acah Menegur

Buat Content TikTok Wanita Perampas, Intan Saleh Sound Netizen Acah Menegur 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Selepas beberapa tahun berdepan kemelut rumah tangga, Intan Liana Saleh akhirnya bersemuka dengan bekas madunya iaitu Izreen Azminda dalam rancangan ‘Melodi’ sempena sambutan Aidilfitri lalu. Meskipun itu, wanita tersebut mengambil pendekatan tidak ambil kisah dan kini pun sudah pun bahagia dengan pengganti baru.


BACA: Duduk Satu Sofa Dengan Izreen Azminda, Penerbit Melodi Nafi Aniaya Intan Saleh

Buat Content TikTok Wanita Perampas, Intan Saleh Sound Netizen Acah Menegur 2

Buat content baru ikut trend…Diiringi suara berbunyi perli golongan wanita perampas

Menerusi rakaman di TikTok, Intan dilihat telah pun melakukan satu content seiring dengan trend terbaru. Video tersebut turut diiringi dengan suara yang berbunyi memerli golongan wanita perampas. Dengan mimik muka yang cukup menarik, tak sangka video tersebut menjadi perhatian ramai.

@intanroxssaleh

#forfunonly

♬ original sound – Nurhayatitahirr – Nurhayatitahirr

Nampak sangat ujian rumah tangga dulu tu sebenarnya nak ajar kamu yang sama-sama lemah

Namun ada pula netizen yang mengeluarkan kata-kata kurang manis kononnya Intan seperti masih lagi belum move on dengan kisah lamanya. Namun komen teguran tersebut terus dibidas oleh wanita berkenaan mengatakan itu cumalah sekadar hiburan dan content sahaja. Individu itu juga turut diminta tidak terlalu berfikiran negatif.


@intanroxssaleh

Reply to @missharummaneh

♬ original sound – intanroxssaleh – intanroxssaleh

Kena kat diri sendiri baru tahu perasaan tu macam mana…Panas pulak dia, termakan cili ke tu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat perangai individu berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga yang memuji cara Intan membalas dakwaan tersebut dengan penuh senyuman.


Buat Content TikTok Wanita Perampas, Intan Saleh Sound Netizen Acah Menegur 3

Buat Content TikTok Wanita Perampas, Intan Saleh Sound Netizen Acah Menegur 4

Buat Content TikTok Wanita Perampas, Intan Saleh Sound Netizen Acah Menegur 5

Sumber: TikTok intanroxssaleh 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Tak Ready Beranak Selagi Tak Dapat, Ibu Hamil Lepas Mengidam Makan Tiram Mentah

Sharing is caring!

Youtube

Facebook