Cinta & Perhubungan Viral

Bini Tengah Pantang, Suami Pulak Bergomol Dengan Awek Lain Kat Tempat Kerja!

Baru-baru ini, tular di laman Twitter tentang video sepasang p@sangan yang memadu kasih di sebalik dinding tembok kawasan KLIA. Video itu telah dirakam secara senyap oleh seorang lelaki dari jarak jauh yang melihat adegan berkenaan. Malu! Itulah yang boleh digambarkan apabila melihat aksi tidak tahu malu kedua-dua mereka yang selamba berpeIukan dan berc*mbu di tempat awam.

BACA: “Takpe, Berlapik:” – Bawa Watak Kakak Sampai Boleh PeIuk, Zara Tak Jaga Diri Ke?

Terkini, seorang individu berbeza telah mengkhabarkan di Twitter bahawa kedua-dua pelaku tersebut yang bekerja di dalam KLIA telah dibuang kerja dalam masa 24 jam setelah video itu menjadi tular.

Dah kena buang 24 hours

Lebih mengejutkan, lelaki tersebut rupanya mempunyai seorang isteri yang baru sahaja melahirkan anak pertama mereka dan kini masih lagi dalam tempoh pantang.

Gambar sekadar hiasan

Lelaki macam nilah buat busuk nama kaum lelaki 

Ternyata, kisah tersebut membuatkan ramai netizen menjadi marah dan menghentam sikap lelaki itu yang disifatkan sebagai suami yang tidak bertanggungjawab dan tidak layak memegang gelaran tersebut.

Kau memang jantan si*l.. murahan.. baik takyah kahwin 

Jika belum bersedia untuk memegang komitmen sebagai suami dan belajar setia, lebih baik jangan berkahwin. Itulah pendapat seorang wanita ini. 

Setuju sangat dengan kata-kata sis 

Kesian bini dia.. dia tak layak jadi lelaki, suami dan ayah 

Jantan tak cukup sorang.. orang baru bersalin ni jangan buat main  

Dedua sang4p. Yang perempuan mcm takda akal

Terdahulu, video mereka menjadi tular setelah dikongsikan di Twitter oleh seorang lelaki ini dan rata-ratanya menjadi marah dengan akhlak buruk yang dilakukan mereka di tempat awam.

Kat public area berani buat macam ni. Sumpah memaluk4n

Sumber: Twitter iamajayrahman dan abangeram

1
like
love
8
haha
2
wow
1
sad
10
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Kisah Dunia

Tunggu sekejap yer..

0