Semasa Viral

Bermodalkan Suara S*ksi & Telefon, Remaja Raih RM80 Dalam Masa 20 Minit. Jijik!

Kesempitan kewangan sering melanda setiap insan, tak kira peringkat umur. Ekoran itu, ramai yang sanggup melakukan sebarang pekerjaan kot0r semata-mata ingin meraih duit dengan cara mudah apabila sudah terdesak. Termasuklah seorang gadis berusia 18 tahun ini. Jika pel@cur menerima bayaran daripada pelanggan selepas melakukan hubungan s*ks, namun gadis ini menerima bayaran hanya melalui perkhidmatan panggilan telefon.

Gambar sekadar hiasan

BACA: Bini Tengah Pantang, Suami Pulak Bergomol Dengan Awek Lain Kat Tempat Kerja!

Menurut satu laporan dari Mstar Online, gadis ini mengenakan bayaran RM80 untuk tempoh panggilan 20 minit bagi mereka yang menginginkan phone s3x (PS). Setelah bayaran masuk ke dalam akaun, dia akan membuat panggilan kepada pelanggan untuk perkhidmatan suara yang mengghair@hkan dan mengerang untuk pelanggannya melepaskan nafsu.

Gambar sekadar hiasan

Perkhidmatan tersebut telah diiklankannya secara terbuka menggunakan platform Twitter dan menarik perhatian ramai netizen.

Open slot PS service untuk malam ni

Seperti perniagaan dan perkhidmatan lain yang memaparkan testimoni pelanggan mereka, itulah yang turut dilakukan gadis ini apabila dia berkongsi beberapa screenshot perbualan di Whatsapp dengan pelanggannya.

Thanks layan I 2 jam, sampai 4 kali 

Lebih memeranjatkan, pelanggannya juga pernah terdiri daripada kalangan d0ktor, pensyarah dan sebagainya. Selain itu, dia turut menerima pelanggan daripada pelbagai negara termasuklah Amerika Syarikat, United Kingdom, Singapura dan ramai lagi.

Idea perkhidmatan ini telah diperolehnya daripada movie American Pie yang pernah ditontonnya suatu ketika dahulu.

Sumber: MStar Online

like
love
1
haha
wow
sad
angry