Tiada angin tiada ribut. Hari ini seorang pengguna TikTok @Lieza Zainal tampil mendedahkan detik-detik sewaktu dirinya menerjah kecurangan suami di sebuah uptown berlokasi di Senawang, Negeri Sembilan. Rakaman berdurasi 60 saat itu telah meraih hampir 1 juta tontonan daripada netizen sejak dikongsikan sekitar jam 3.00 pagi.
Hebat kau bawa perempuan shopping dekat uptown Senawang…Allah nak tunjuk sekejap je
Sewaktu terjahan itu dilakukan, suaminya yang dipercayai merupakan seorang bekas peserta rancangan nyanyian Mentor (TV3) dilihat cukup santai berbelanja di sebuah kedai kasut terpakai. Lieza dari kejauhan terus menjerkah mereka berdua dengan suara cukup kuat sebelum menghamburkan kemarahan secara bertubi-tubi.
Artikel Berkaitan :
👉 Isteri Terjah Syarikat Kourier, Suami Curang Dengan Rakan Sekerja Berpurdah
👉 “Sekali 2 Je Tak Selalu” – Isteri Tak Pernah Curang Dijangkiti HIV Akibat Suami
👉 Isteri Umur 40 Disaran Usah Hamil Lagi, Suami Mahu Nikah Lain “Saya Nak 5 Anak”
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!

Wey kau tengok wey! Terbaiklah wey! Laki aku, laki orang! Bagus! Tak sedar diri
Seakan cemas dengan kemunculan Lieza, lelaki dan wanita terbabit perlahan-lahan cuba beredar dari situ. Suara pertelingkahan mereka turut menjadi perhatian pengunjung lain yang sedang sibuk berbelanja di sana. Kedengaran juga Lieza sampai tahap mengeluarkan kata-kata kesat lantaran terlampau kecewa dengan sikap suaminya.

@liezazainal36 azmirul hebat kau..bawak betina pergi shoping kat uptown senawang🤣🤣🤣🤣 KANTOIII #azmirulmentor7 #ukays #bintangklasik #ruangdamai #rtm
Belum ada kenyataan lanjut berhubung isu ini daripada pihak lelaki tersebut
Sehingga saat kini, belum ada penjelasan lanjut mengenai titik penamat kepada insiden terjahan itu. Pihak perempuan mahupun lelaki juga tidak mengeluarkan sebarang kenyataan dan sudah pun menetapkan akaun media sosial kepada mood private.

Berikut pula kenyataan terbaru yang dimuat naik Azmirul sebentar tadi :

KREDIT : TikTok liezazainal36
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.



